Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Afrasterbeveiliging

Een afrasterapparaat is niet goedkoop, zonde als er iets mee gebeurd dat te voorkomen zou zijn. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Kerbl Waarschuwingsbord Voederen Verboden
€ 2,59€ 2,46-5%

Kerbl Waarschuwingsbord Voederen Verboden

(3)
Ako Bliksembeveiliger Nieuw Model
€ 16,98

Ako Bliksembeveiliger Nieuw Model

(58)
Ako Bliksemafleider
€ 11,99

Ako Bliksemafleider

(0)
Kerbl Waarschuwingsbord Afrastering Weidezaun
€ 2,19€ 1,89-14%

Kerbl Waarschuwingsbord Afrastering Weidezaun

(5)
Kerbl Waarschuwingbord Pas Op, Schrikdraad!
€ 2,99€ 2,84-5%

Kerbl Waarschuwingbord Pas Op, Schrikdraad!

(6)
Sale
Ako Poortgreep Slot Zwart/Rood
€ 17,98€ 13,99-22%

Ako Poortgreep Slot Zwart/Rood

(21)
Agradi's keuze
Ako Metalen Kast voor Mobielpower
€ 55,99

Ako Metalen Kast voor Mobielpower

(4)
Sale
Ako Bliksembeveiliger Mechanisch
€ 13,49€ 10,99-19%

Ako Bliksembeveiliger Mechanisch

(83)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

Ook zou het vervelend zijn wanneer andere je afrastering aanraken, zonder te weten dat er stroom op staat.
Om vervelende situaties te voorkomen zijn er verschillende oplossingen om je afrastering veiliger te maken.

Waarschuwingsbordjes voor je afrastering

Deze zijn er met verschillende teksten. Waar je rekening bij dient te houden bij een afrastering is dat wanneer je afrastering aan openbare wegen grenst, je een bordje bij je afrastering dient te hebben om passerende mensen te laten weten dat er stroom op staat.
Daarnaast zijn er nog wat bordjes om de veiligheid van je paard beter te garanderen welke verbieden om de weide te betreden of verbieden om te voeren.
Bordjes met een lichtsignaal waarschuwen enerzijds dat er stroom op de omheining staat aan anderen en daarnaast is het een prima hulpmiddel om zelf ook na te kunnen gaan of je nog stroom op je omheining hebt staat.

Bliksemafleider voor je afrastering

Dit is misschien wel het belangrijkste artikel van deze categorie. Een schrikdraadapparaat is nooit goedkoop en kan niet tegen de hoge spanning wanneer er bliksem inslaat op je afrastering. Deze spanning loopt dan door naar je apparaat waarna het binnenwerk gaat smelten. Een nieuw apparaat kopen is dan vaak de enige oplossing.
Om bliksemschade te voorkomen aan je apparaat is er een bliksemafleider. Bliksemafleiders zijn niet duur dus is het zeker de moeite waard om hem je stroomdraadapparaat te beschermen met een bliksemafleider. Ze zijn er in verschillende varianten, toch voeren ze allen dezelfde actie uit: bij hoge spanning wordt de geleiding richting het stroomapparaat afgebroken. De hoge spanning wordt vervolgend via de aardpen de grond in geleid.

Anti-diefstal kast voor je schrikdraadapparaat

Wanneer je een batterijapparaat of een accuapparaat hebt dan heb je deze in de meeste gevallen dicht bij de afrastering staan in plaats van in een afgesloten gebouw. Mensen met slechte bedoelingen kunnen dus zo bij je afrasterapparaat komen.
Om diefstal van je afrasterapparaat te voorkomen zijn er antidiefstalkasten te koop voor je stroomapparaat. Deze kastjes kunnen onder stroom gezet worden waardoor dieven het wel voor gezien houden wanneer zij de kast aanraken. Zelf kan je veilig bij het apparaat komen dankzij een geïsoleerde sleutel.

Bij Agradi kan je echt alles voor je afrastering voor je dieren kopen. Zo is het heel handig om wat weidepalen op voorraad te hebben zodat je de wei in meerdere delen kan verdelen of tijdelijk neerzetten wanneer er onverhoopt een vaste paal van je afrastering is geknakt. Heb je niet te grote dieren die je graag een klein gedeelte van de gehele weide wenst te geven, maar ook regelmatig een stukje op wenst te schuiven? Denk dan eens aan onze schapennetten. Deze zijn speciaal gemaakt voor kleiner vee en zijn heel makkelijk verplaatsbaar. Ook hebben we losse batterijen te koop om bij je batterij schrikdraadapparaat in te zetten ter vervanging van je lege batterij.