Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Staaldraad

In deze categorie vind je een groot assortiment Staaldraad Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Agradi's keuze
Ako Draad Verzinkt
Vanaf€ 9,99

Ako Draad Verzinkt

(62)
Agradi's keuze
Ako Draad Aluminium
Vanaf€ 29,99

Ako Draad Aluminium

(83)
Ako Schrikdraad Aluminium 400m 1,8mm
€ 35,99€ 34,19-5%

Ako Schrikdraad Aluminium 400m 1,8mm

(15)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

Staaldraad is een goede stroomgeleider dat bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor schapen of geiten of om wilde dieren buiten te houden. Het wordt niet aanbevolen om staaldraad te spannen voor paarden, paarden kunnen zich hieraan sneller verwonden. Het is sterker en blijft langer mooi dan lint en draad. Er zijn twee opties die hieronder vallen: verzinkt staaldraad en aluminiumdraad.

Verzinkt staaldraad is duurzaam en het heeft een hoge trekvastheid. Het is erg sterk, het rafelt niet en het brandt ook niet door. Het is zeer geschikt voor permanente afrasteringen en tevens een erg goede stroomgeleider. Bekijk het assortiment schrikdraadapparaten van Agradi! Tot slot zorgt de zinklaag van deze staaldraad voor bescherming tegen corrosie.

Aluminiumdraad is ook een optie die je bij Agradi kan vinden. Deze draad roest niet en is tevens geschikt voor permanente afrasteringen. Het heeft een erg hoog geleidingsvermogen, een hoge treksterkte en ook een hoge breukbelasting. Tevens rafelt aluminiumdraad niet en het brandt niet door.

Bij Agradi vind je staaldraad van onder andere de merken Ako en Patura.