Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

Weatherbeeta SALE weekend! Tot 20% korting! Actievoorwaarden >>

Weatherbeeta SALE weekend! Tot 20% korting! Actievoorwaarden >>

Draadverbinders

Draadverbinders bestel je met korting bij Agradi.nl! Deze draadverbinders zijn beschikbaar voor zowel schrikdraad als schrikkoord.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Patura Poortgreep Aansluitset Cord 3st.
  € 5,45

  Patura Poortgreep Aansluitset Cord 3st.

  (16)
 2. Patura Cordklem Rvs 5st
  € 8,95

  Patura Cordklem Rvs 5st

  (5)
 3. Patura Cordverbinding Verzinkt Tot 6mm 5st
  € 6,95

  Patura Cordverbinding Verzinkt Tot 6mm 5st

  (5)
 4. Sale
  Ako Draadverbinder 2,5mm 5stuks
  € 4,69 € 4,22 -10%

  Ako Draadverbinder 2,5mm 5stuks

  (96)
 5. Sale
  Ako Draadverbindingsklem 10 Stuks
  € 9,49 € 8,54 -10%

  Ako Draadverbindingsklem 10 Stuks

  (17)
 6. Patura Koordverbindingskabel Rvs Klemmen
  € 6,95

  Patura Koordverbindingskabel Rvs Klemmen

  (1)
 7. Patura Cordverbinding Verzinkt Tot 6mm
  € 10,95

  Patura Cordverbinding Verzinkt Tot 6mm

  (0)
 8. Sale
  Ako Gripple Draadverbinder 2-3mm 20st.
  € 27,99 € 26,99 -4%

  Ako Gripple Draadverbinder 2-3mm 20st.

  (5)
 9. Patura Verbindingsklemmen voor 1,6mm Staaldraad
  vanaf € 10,95

  Patura Verbindingsklemmen voor 1,6mm Staaldraad

  (0)
 10. Patura Draadklem voor 2,5mm
  vanaf € 10,95

  Patura Draadklem voor 2,5mm

  (0)
 11. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Voor schriklint hebben wij een speciale groep, namelijk Lintverbinders. Ook bieden we keuze aan tussen verschillende merken, met als grootste merk Ako. Op zoek naar een specifiek merk? Neem dan een kijkje bij de Merkenshop!

Elektrische afrastering is het erg belangrijk dat er een goede verbinding is tussen de verschillende draden. Wanneer stroomdraden niet goed met elkaar worden verbonden, kan dit voor schokvermindering of zelfs storingen zorgen. Door gebruik te maken van draadverbinders wordt een goede en betrouwbare verbinding tot stand gebracht. Door deze goede verbinding zullen minder contactstoringen optreden. Agradi heeft voor elke soort afrastering verschillende draadverbinders verkrijgbaar. Neem snel een kijkje in de productcategorie draadverbinders bij Agradi!

Door knopen en andere oneffenheden in de afrastering verzwakt de sterkte van de stroom. Dit kan leiden tot dieren die doorhebben dat er weinig tot geen stroom op de afrastering staat en ontsnappen. Er zijn verschillende draadverbinders verkrijgbaar voor zowel koord als draad. Een populaire draadverbinder is de Ako Gripple Draadverbinder. Met behulp van deze draadverbinder kan tot wel zes maal sneller draad worden verbonden! Een ander veelgebruikt product is de Ako Draadverbindingsklem, dit product zorgt voor een veilige en solide bevestiging van spandraad. Ook met dit product kan de draad eenvoudig strakker worden gezet, waardoor de spanning van de draad altijd optimaal is.

Ook voor een weide welke afgezet is met koord, heeft Agradi verschillende draadverbinders verkrijgbaar. Er kan onder andere gekozen worden voor de koordverbinder van Ako. De draadverbinders van Ako zijn onder andere verkrijgbaar in de maten 6 millimeter en 8 millimeter. De draad kan eenvoudig tussen deze draadverbinder geklemd worden, waardoor knopen leggen niet meer nodig is. Ook kan gekozen worden voor de Ako Litzclip draadverbinders. Deze draadverbinders zijn onder andere verkrijgbaar in de maten 3 millimeter, 6 millimeter, 3 millimeter T-verbinder en een 3 millimeter Kruisverbinder.

Ook voor lint hebben we bij Agradi verschillende verbinders in het assortiment verkrijgbaar. Men kan onder andere kiezen voor de Ako Litzclip Lintverbinder in de maten 5 millimeter, 6 millimeter en 40 millimeter. Dit product is eenvoudig te bevestigen op een bestaande afrastering. Voor de verbinding van koord naar lint, kan men gebruik maken van de Ako Lint/Koord Verbinder. Met de hulp van de grote aandraaiers, is het product gemakkelijk te gebruiken.

De verschillende draadverbinders hebben allen een andere werking. Houd bij het kiezen van een draadverbinder rekening met het soort draad en de breedte. Daarnaast is bij het kiezen van de juiste draadverbinding ook belangrijk hoeveel draad men over heeft om de stukken met elkaar te verbinden.

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook onder de categorie Draadverbinders. Voor meer informatie over hoe elektrische afrastering werk, kun je op de pagina Afrastering terecht. Tenslotte kun je voor afrasteringsmaterialen die in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze Sale pagina. Ben je nog opzoek naar hulp voor het aanspannen van jouw afrastering? Neem dan snel een kijkje in de productcategorie Draadspanners!