Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis retour binnen 90 dagen *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 30% korting op diverse Eskadron collecties!

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Ako Electrische Afrastering

Onze tips

 1. Agradi's keuze
  Ako Veerstalenpaal Met Krul Wit
  vanaf € 2,37 -20%

  Ako Veerstalenpaal Met Krul Wit

  (209)
 1. Agradi's keuze
  Ako Poortgreep Economy Zwart
  vanaf € 1,49 -21%

  Ako Poortgreep Economy Zwart

  (806)
 2. Agradi's keuze
  Ako Koordverbinder 6,5mm 5st
  € 7,99 € 6,64 -16%

  Ako Koordverbinder 6,5mm 5st

  (271)
 3. Agradi's keuze
  Ako Koord Economyline Wit
  vanaf € 18,99 -17%

  Ako Koord Economyline Wit

  (562)
 4. Agradi's keuze
  Ako Aardpen T-Staal 1 Meter
  € 10,99 € 9,30 -15%

  Ako Aardpen T-Staal 1 Meter

  (302)
 5. Ako Lintgespverbinder Rvs 5st
  vanaf € 4,99 -16%

  Ako Lintgespverbinder Rvs 5st

  (465)
 6. Agradi's keuze
  Ako Poortgreepanker Zwart
  vanaf € 4,74 -20%

  Ako Poortgreepanker Zwart

  (723)
 7. Sale
  Ako Kunststofpaal Classic Enkel Wit
  vanaf € 1,55 -9%

  Ako Kunststofpaal Classic Enkel Wit

  (14)
 8. Agradi's keuze
  Ako Weidepaal Eco Groen 70cm
  vanaf € 1,59 -30%

  Ako Weidepaal Eco Groen 70cm

  (199)
1 2 3 22
1 22
Aantal per pagina:
20 100

Ako biedt een ruim assortiment voor de weide en paddock van uw dieren. Alle innovatieve afrasterapparaten worden op eigen terrein in de vestigingsplaats Wangen im Algäu geproduceerd.

AKO voert hoge proces- en kwaliteitscontroles uit om kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen leveren. De meest actuele techniek wordt gecombineerd met veiligheidsmaatregeldingen om de veiligheid van uw dier te kunnen waarborgen.

Ook garantie en reparatie heeft het bedrijf Ako hoog in het vaandel staan. Op alle producten wordt minimaal 3 jaar garantie gegeven op productfouten, op de artikelen uit het topsegment zelfs tot 5 jaar! Mocht uw artikel een defect hebben wat niet onder de garantie valt dan zal Ako nog steeds uw apparaat willen repareren. Zij bekijken waar het defect zit, geven vervolgens aan wat de kosten zullen zijn om het defect te repareren en geven u vervolgens de vrije keuze om het apparaat al dan niet te repareren.

Ako biedt vele materialen aan om een veilige omheining voor uw vee, paarden of andere (huis)dieren te maken. U kan hierbij denk aan koeien, paarden, ezels, geiten, schapen en kippen maar ook voor uw hond of kat heeft AKO geschikte materialen voor uw afrastering. Toepassingen waar u misschien wat minder snel aan zou denken is het buiten houden van wilde dieren zoals zwijnen of herten. Ook dierentuinen gebruiken graag de afrastering van Ako.

Ako levert schrikdraadapparaten die te koop zijn als een netstroom-apparaat, een batterij-apaaraat, of een accu-apparaat. In sommige gevallen is een apparaat met 2 verschillende energiebronnen inzetbaar. Om deze apparaten te kunnen gebruiken zijn er verschillende accu’s en batterijen van eigen merk te verkrijgen.

Weidepalen zijn ook in het assortiment opgenomen. Hierbij kan u denken aan traditionele houten palen, duro palen van gerecycled kunststof en prikpalen in verschillende materialen, kleuren en hoogtes.

Een ander belangrijk punt is het geleidemateriaal. Hiervoor kan u schriklint gebruiken, schikkoord en schrikdraad. Ook deze zijn te verkrijgen in verschillende diktes, materialen kleuren en kwaliteiten. Wanneer u een opvallende kleur wenst zodat u dier de afrastering goed kan zien zijn er witte materialen, wilt u een kleur die mooi in het landschap wegvalt dan zou u voor bruin lint kunnen kiezen. Voor dieren die wat moeilijker achter enkele schrikdraden te houden zijn zijn er oplossingen als een schapennet, pluimveenet en een konijnennet. Ook deze zijn in verschillende hoogtes en lengtes verkrijgbaar.

Verder biedt Ako allerhande bevestigingsmateriaal en aardingsmateriaal zoals een aardpen, isolatoren, grondkabel, aansluitkabel, lintverbinders, draadverbinders, koordverbinders, poortgrepen, poortgreepanker, haspel, bliksembeveiliging.

Om tenslotte te controleren of uw afrastering van de juiste spanning is voorzien kan u gebruik maken van een afrastertester.