Outlet
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90dagen

Puur Natuur Utero Paard/Pony/Hond/Kat 50ml

 15
Normaal
€ 15,99
Nu voor
€ 12,39
Nu 23% korting!
 • Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
Euro icon

Wij hebben een laagste prijsgarantie *

Puur Natuur Utero Paard/Pony/Hond/Kat 50ml productomschrijving

Puur Natuur Utero 50ml.
Voor de reiniging van de baarmoeder.
Ter normalisering van de geslachtsfunctie, bij teven die zich niet willen laten dekken. De bestanddelen werken ondersteunend op de hormoonhuishouding.
Samenstelling
Extracten van kuisboom (Agnus castus) en rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Verdunde extracten van troszilverkaas (Cimicifuga racemosa) en vrouwenmantel (Alchemilla vulgaris). Alcohol 35% v/v.
Over de bestanddelen
Kuisboom (Agnus castus) Vitex agnus castus (ook genoemd Monnikspeper) bevat antioxidanten en flavonoiden en zorgen voor balans in de hormoonhuishouding. Deze bijzondere eigenschap zorgt voor een brede inzetbaarheid bij teven, poezen en merries. Agnus castus helpt bij prikkelbaarheid voor en wisselendestemmingen tijdens de cyclus. Rode zonnehoed (Echinacea purpurea) Echinacea purpurea is een immunostimulans bij een verminderde weerstand. Troszilverkaas (Cimicifuga racemosa) een verdund extract van de troszilverkaars wordt vooral ingezet bij een te lang durende loopsheid. Vrouwenmantel (Alchemilla vulgaris) algemeen wordt aangenomen dat de hoge concentratie aan looistoffen (6-8%) verantwoordelijk is voor de adstringerende werking. Door het looistofgehalte is Alchemilla een geschikt uterustonicum.
Dosering
Optimale dosering is 1-4x daags toedienen.
Indien dit niet mogelijk is volstaat 1x per dag of 1x per 2 dagen. Geef dan de maximale dagdosering.
Paard 20-30 druppels.
Hond 10-15 druppels.
Kat 5-10 druppels.
1 ml = 20 druppels.
Toediening
Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een kleinstukje lekkers worden gegeven. Indien de kat de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.
Puur Natuur Utero wordt gegeven wanneer uteruscontracties en het uitdrijven van inhoud uit de baarmoeder gewenst is. Ter begeleiding en bevordering van de geboorte kan Puur Natuur Utero reeds tijdens de bevalling drie keer toegediend worden met een tussentijd van een uur. Begin in geval van het achterblijven van een nageboorte ook al tijdens de bevalling met toedienen, drie keer met een tussentijd van 1 uur. Na de bevalling wordt aangeraden om gedurende drie dagen Puur Natuur Utero toe te dienen voor het stimuleren van het opschonen van de baarmoeder.
Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de prikkel opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.
Bewaaradvies
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatumstaat vermeld op het etiket en het doosje.
Synergie en combinaties met andere
Dit product kan zonder bezwaar worden ingezet in combinatie met natuurlijke gezondheidsproducten en reguliere geneesmiddelen.
Contra-indicaties
Niet te gebruiken tijdens de dracht.
Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.
Dit product bevat 50ml in een flesje, met druppeldop in een doosje.
Lees vóór gebruik de bijsluiter/instructies op de verpakking.

Puur Natuur Utero Paard/Pony/Hond/Kat 50ml reviews

   15 reviews
100% zou dit product weer kopen.
Pluspunten:
 • Werkt goed (6)

Maak kans op een tegoedbon van € 50,- !

uit Aadorp op :

Prima, doet wat het moet doen

Ja, ik raad dit product aan

Pluspunten: werkt goed

Teefje bleef vloeien na de pups. 5 maand lang, kuurtjes van de dierenarts hielpen niet. Gaan zoeken naar een alternatief en terecht gekomen bij puur utero. Flesje besteld en toen het flesje leeg was was het bloeden over. Daarna is ze normaal loops geweest. Overigens ook super snel geleverd en prima verpakt!

uit Veghel op :

perfect product

Ja, ik raad dit product aan

Pluspunten: werkt goed

Goed product om te geven na de dracht om de baarmoeder schoon te maken van achtergebleven "troep"

uit Ulrum op :

heidewachtel

Ja, ik raad dit product aan

Pluspunten: werkt goed

super spul om je teef te helpen haar baarmoeder te schonen

uit Heijningen op :

werkt goed

Ja, ik raad dit product aan

Pluspunten: werkt goed

Omdat mijn teef na haar bevalling bleef vloeien, haar dit product gegeven. Werkt goed!

uit Hengelo op :

Makkelijk in gebruik

Ja, ik raad dit product aan

Pluspunten: werkt goed

Makkelijk in gebruik en werkt goed. Reinigt de baarmoeder en het dier voelt zich snel weer prettig.
Vraag en Antwoord

Stel gerust je vraag over Puur Natuur Utero Paard/Pony/Hond/Kat 50ml

* Verplichte velden. Zie onze privacy pagina voor meer informatie .

Helaas zijn vragen ontrent prijs en levertijd niet mogelijk, omdat dit varieert. We doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, je krijgt hiervan een notificatie via e-mail.

Vaak meebesteld

 1. Bestseller
  vanaf € 0,14
  Agradi Wegwerpspuit 3-delig Luer Hub
  (40)
 2. vanaf € 5,50
  Duo Dog Vet Supplementen
  (22)
 3. vanaf € 6,85
  Farm Food No.1 puppymelk
  (2)
 4. € 17,99 € 16,49 -8%
  Drontal Pup 50ml
  (54)

Bekijk ook andere Orgaanondersteuning voor honden, Orgaanondersteuning voor katten en Nierproblemen bij katten

 1. € 27,99 € 23,95 -14%
  Phytonics Detox Comp Hond/Kat/Paard 50ml
  (43)
 2. € 13,99 € 11,39 -19%
  Puur Natuur Urogeni / Blaas en Nieren Hond/Kat 50ml
  (16)
 3. € 27,99 € 22,99 -18%
  Phytonics Liver Compositum 50ml
  (33)
 4. € 15,99 € 12,39 -23%
  Puur Natuur Hypersex / Geslachtsdrift Hond/Kat/Konijn 50ml
  (16)