Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

-30% op dekens van diverse populaire merken! >

-30% op dekens van diverse populaire merken! >

Puur Natuur Echina Hond/Kat 50ml

  • Gratis verzending vanaf € 49,-
  • 90 dagen gratis retour *
  • Ook achteraf betalen
  • Klanten geven ons een 9.2
  • Meer dan 1.000.000 klanten
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Trusted Shops

Productomschrijving

Puur Natuur Echina Extra Hond en Kat 50ml.
Voor de weerstand, voor een goed immuunsysteem en de afvoer van afvalstoffen.
Samenstelling
Extracten van Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis), Echte guldenroede (Solidago virgaurea), Kattenklauw (Uncaria tomentosa) en Rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Alcohol 31%.
Over de bestanddelen
Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis) ondersteunt het immuunsysteem in herstelperiodes.Echte guldenroede (Solidago virgaurea). Kattenklauw (Uncaria tomentosa) ondersteunt de weerstand. Rode zonnehoed (Echinacea purpurea) voor de weerstand. Bovendien stimuleert het de lymfecirculatie.
Dosering
- Optimale dosering is 2-3x daags toedienen.
- Indien dit niet mogelijk is volstaat 1x per dag of 1x per 2 dagen. Geef dan de maximale dagdosering.
- Hond >25kg: 15 druppels.
- Hond 10-25kg: 10 druppels.
- Kat: 5-10 druppels.
- 20 druppels is circa 1ml.
Toediening
Voor in- en uitwendig gebruik. Let op: voor uitwendig gebruik: dep de aangedane plek met -een verdunning van Puur Natuur Echina extra in schoon (mineraal-water (1:5)), of gebruik Puur Natuur Echina extra.
Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water.
Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.
Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.
Indien de kat de druppels niet accepteert, kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje. Controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.
Ervaring uit de praktijk leert dat in sommige gevallen kan worden volstaan met een lagere dosering dan zoals aangegeven op de bijsluiter. Ook wanneer dieren (te) heftig reageren kan worden begonnen met de helft van de aanbevolen dosering.
Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.
Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven.Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de prikkel opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.
Bewaaradvies
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.
Synergie en combinaties met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar worden ingezet in combinatie met andere natuurlijke gezondheidsproducten en reguliere geneesmiddelen.
Het toevoegen van Puur Natuur Vitaminen en Mineralen, Puur Natuur Omega-3, en/of Puur Natuur Probiotica zorgt voor bouwstoffen voor een goede weerstand. Puur Natuur L-Lysine compleet voor een goede weerstand. Het toedienen van een product dat speciaal past bij het orgaansysteem (zoals Puur Natuur Sinus voor gezonde luchtwegen) ondersteunt de werking van Puur Natuur Echina extra. Door het gebruik van Puur Natuur Drainage zullen afvalstoffen worden afgevoerd waardoor het lichaam zich sneller kan herstellen.
Contra-indicaties
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.
Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.
Dit product bevat 50ml in een flesje, met druppeldop in een doosje.
Lees vóór gebruik de bijsluiter/instructies op de verpakking.

Specificaties

Bekijk meer

Reviews

4 reviews
  • Makkelijk te doseren (1)

Meriam uit Arnhem op 12-5-2019

Ja, ik raad dit product aan

Goed

Werkt goed. Hond vind het niet lekker dus mee gestopt

Simone uit Klarenbeek gem voorst op 18-7-2017

Ja, ik raad dit product aan

prima idee

Handig te doseren. Of het echt werkt is natuurlijk altijd de vraag.

  • Makkelijk te doseren

Lindy op 5-9-2015

Ja, ik raad dit product aan

Werkt geweldig als je hond of kat net een beetje een boost nodig heeft om over een verkoudheid heen te komen.

Samantha op 5-9-2014

Ja, ik raad dit product aan