Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Toiletteren

Op zoek naar toiletteer producten voor je paard? Zoek dan niet verder en bekijk snel ons brede assortiment!

In ons brede toiletteer assortiment hebben wij glans en anti-klitspray, scharen en uitdun kammen. Toiletteren is het mooier maken van je paard. Denk hierbij aan knippen of scheren van delen van het paard. Vaak worden de manen, staart, oren, tastharen en baard geknipt. De benen worden vaak geschoren.

Glans en anti-klitsprays zijn ideaal om altijd in de poetskoffer te hebben. Doormiddel van glansspray kan je jouw paard er stralend uit laten zien. Naast de stralende vacht zorgt het er ook voor dat de klitten uit de manen en staart gaan. Zo zijn de manen en staart makkelijker uit te kammen. Er zijn veel verschillende soorten glanssprays. Er zijn sprays met een geurtje en er zijn gels. Populaire merken zijn Magic Brush, Sectolin, Rapide en Leovet.

Scharen zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn verbandscharen en toiletteer scharen aanwezig in het assortiment. Toiletteer scharen hebben een lichte kromming. Hierdoor zijn ze ideaal om de staart, manen, oren en benen van het paard te knippen en bijwerken. Populaire merken zijn Harry's Horse, Horka, Kerbl en BR.

Uitdun kammen zijn handig om de manen en staart uit te kunnen dunnen. Dit kan zonder dat het paard hier last van heeft. Het assortiment bestaat uit trekkammen en uitdunmessen. Populaire merken zijn Shires, Harry's Horse en SoloComb.