Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Invlechten

Invlechten van paarden vereist verschillende producten die wij bij Agradi verkopen!

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  HKM Manenelastiekjes Zakje 500st Zwart
  € 1,65 € 1,30 -21%

  HKM Manenelastiekjes Zakje 500st Zwart

  (82)
 2. HKM Manenstiekjes Extra breed Zwart
  € 1,95 € 1,85 -5%

  HKM Manenstiekjes Extra breed Zwart

  (5)
 3. Sale
  Harry's Horse Vlechtnaald
  € 1,75 € 1,38 -21%

  Harry's Horse Vlechtnaald

  (92)
 4. Sale
  Horka invlecht Elastiekjes Breed Zwart
  € 3,05 € 2,41 -21%

  Horka invlecht Elastiekjes Breed Zwart

  (68)
 5. Sale
  Horka Invlechtkam Zwart
  € 0,65 € 0,51 -22%

  Horka Invlechtkam Zwart

  (12)
 6. Sale
  Premiere Manenelastiekjes Zwart 2500st
  € 8,95 € 7,16 -20%

  Premiere Manenelastiekjes Zwart 2500st

  (28)
1 2 3 9
1 9
Aantal per pagina:
20 100

In de Ruitershop van Agradi vind je alles wat te maken heeft met het invlechten van jouw paard. Er zijn verschillende methodes en materialen die je kunt gebruiken bij het invlechten van jouw paard. Zo verkopen wij invlechtnaalden en vlechtgaren die je kan gebruiken bij het maken van knotten bij jouw paard door middel van naald en draad. Ook hebben wij bij Agradi een heel groot assortiment aan elastiekjes waarmee je bijvoorbeeld knotten of vlechten kan maken bij jouw paard. De elastieken voor het invlechten zijn in erg veel kleuren beschikbaar en zelfs met strikjes, parels of crystal steentjes om jouw paard extra mooi te maken! De bekendste merken in deze categorie zijn de invlechtmaterialen van Imperial Riding en Harry’s Horse. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen op onze Merkenpagina waar ons hele merkenaanbod te zien is

Hulpmiddelen invlechten

Invlechten van paarden is bij wedstrijden en keuringen vaak gebruikelijk, hierbij worden de manen van het paard en de staart ingevlochten. Om dit invlechten nog makkelijker te maken heeft Agradi speciaal voor jouw ook een groot assortiment in anti-klit spray. Omdat jouw paard bij wedstrijden en keuringen er natuurlijk op zijn allermooiste uit moet zien biedt Agradi ook een ruim assortiment in glansspray waardoor jouw paard er stralend uit gaat zien!

Kortom, in de Ruitershop van Agradi vind je alles wat te maken heeft met het invlechten van jouw paard. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze Ruitershop, zo ook op veel artikelen in de categorie invlechten. Voor het verder verzorgen van jouw paarden kun je terecht bij onze Paarden drogisterij. Ook hebben wij een Paardengezondheidswijzer, waar je alles kunt lezen over de gezondheid van jouw paarden. Ten slotte kun je voor invlechtmaterialen welke in de uitverkoop/opruiming zijn terecht op onze Sale pagina. Wacht niet langer en koop hier jouw invlechtmaterialen voor de scherpste prijs op Agradi.nl!