Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

SoloComb Paardenkammen

SoloComb koop je uiteraard het allergoedkoopst in de webshop van Agradi.nl. Je vind de producten van dit merk bij onze paardenkammen. Dat is natuurlijk niet heel gek. SoloComb is namelijk een bedrijf dat gespecialiseerd is in de manen verzorging van paarden. SoloComb is praktisch gezien een vervanger van de schaar waarmee je de manen of de staart van je paard knipt. Eigenlijk is dit product gewoon een manenkam en schaar in één! Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Met de SoloComb paardenkam kun je de manen en de staart van je paard heel gemakkelijk verzorgen. Deze producten zijn in een korte tijd heel erg populair geworden binnen de paardenwereld. Dit komt door de eenvoud van de producten en het vermogen om problemen, zoals klitten, heel gemakkelijk op te lossen.

De producten van dit merk worden in meer dan 30 landen verkocht. In Nederland koop je ze natuurlijk het goedkoopst bij Agradi.nl. Na de uitvinding van dit product zijn nog meer producten ontwikkeld. SoloComb is hierdoor zowel bekend als merknaam evenals productnaam. Ondertussen is het soort product overal bekend als een 'SoloGroom' in het Engels.

De producten van SoloComb zijn zodanig ontwikkeld dat ze makkelijk in gebruik zijn, veilig voor zowel mens als dier en zodanig gebruikt kunnen worden dat je een paard kan groomen zonder hem pijn te doen. Het voordeel van dit product is dat het zowel door linkshandigen als door rechtshandigen gebruikt kan worden. Dat kun je van een schaar zeker niet altijd zeggen! Daarnaast kun je hem in 1 hand gebruiken en is het erg licht in gebruik.

Bij Agradi kun je zowel de SoloComb kopen als losse snijbladen. Als deze verslijten kun je ze dus gewoon vervangen. Wil jij erachter komen hoe handig dit product is? Voor een leuk prijsje kun je heel simpel de staart en de manen van je paard goed verzorgen. Dit is echt dé uitvinding binnen de paardenwereld! En het is het zeker waard om eens een blik te werpen op dit product. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!