• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

SoloComb Paardenkammen

 1. Sale
  Solocomb Manenkam 2010 Rood/Zwart
  € 24,95 € 18,71 -25%
  Solocomb Manenkam 2010 Rood/Zwart
  (15)
 2. Sale
  Solocomb Snijbladen voor Universeel
  € 16,95 € 12,71 -25%
  Solocomb Snijbladen voor Universeel
  (3)
Aantal per pagina:
20 100
Met de SoloComb paardenkam kun je de manen en de staart van je paard heel gemakkelijk verzorgen. Deze producten zijn in een korte tijd heel erg populair geworden binnen de paardenwereld. Dit komt door de eenvoud van de producten en het vermogen om problemen, zoals klitten, heel gemakkelijk op te lossen.

De producten van dit merk worden in meer dan 30 landen verkocht. In Nederland koop je ze natuurlijk het goedkoopst bij Agradi.nl. Na de uitvinding van dit product zijn nog meer producten ontwikkeld. SoloComb is hierdoor zowel bekend als merknaam evenals productnaam. Ondertussen is het soort product overal bekend als een 'SoloGroom' in het Engels.

De producten van SoloComb zijn zodanig ontwikkeld dat ze makkelijk in gebruik zijn, veilig voor zowel mens als dier en zodanig gebruikt kunnen worden dat je een paard kan groomen zonder hem pijn te doen. Het voordeel van dit product is dat het zowel door linkshandigen als door rechtshandigen gebruikt kan worden. Dat kun je van een schaar zeker niet altijd zeggen! Daarnaast kun je hem in 1 hand gebruiken en is het erg licht in gebruik.

Bij Agradi kun je zowel de SoloComb kopen als losse snijbladen. Als deze verslijten kun je ze dus gewoon vervangen. Wil jij erachter komen hoe handig dit product is? Voor een leuk prijsje kun je heel simpel de staart en de manen van je paard goed verzorgen. Dit is echt dé uitvinding binnen de paardenwereld! En het is het zeker waard om eens een blik te werpen op dit product. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!