Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Bustrens

Een bustrens koop je voordelig bij Agradi! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Black Friday
Harry Horse Hulstrens Concept
€ 32,95€ 24,71-25%

Harry Horse Hulstrens Concept

(62)
Black Friday
BR Bustrens Soft Contact 16 mm
€ 50,95€ 40,76-20%

BR Bustrens Soft Contact 16 mm

(0)
Black Friday
Bustrens Lichtgewicht
€ 29,95€ 22,46-25%

Bustrens Lichtgewicht

(16)

Populaire merken

Aantal per pagina:

In ons assortiment is er een enorme keuze. Denk hierbij aan een enkel, dubbel of ongebroken bustrens bit. Er is keuze ook nog eens tussen staal, RVS of kunststof, soms zelfs met een smaakje! Kijk eens rond op de merkenpagina, bekijk de hoofdstellen en ga zo op zoek naar een bustrens die voor jou en jouw paard passend is. Voor iedereen is er wel iets geschikts te vinden in de online ruitersport collectie van Agradi. De bustrens heeft een vaste ring en is vaak een goede keuze voor een gevoelig paard. Door de vaste ringen is het een vrij zacht bit en geschikt voor een ruiter met een normale hand. De hulpen van de ruiter komen door dit bit rij direct bij het paard. Het geeft een paard stabiliteit waardoor het vertrouwen kan krijgen in het bit en is dus ook geschikt voor jonge paarden. Ook kan dit bit een uitkomst zijn voor paarden met grotere lippen, de bustrens schuurt namelijk minder dan anderen bitten. Het voordeel is dat de vaste ringen ervoor zorgen dat bitringen overbodig zijn!

De werking van de verschillende varianten is verschillend. De ongebroken bustrens of stang voorkomt dat paarden gaan hangen in de bustrens, waardoor er minder controle zou kunnen ontstaan. Dit bit nodigt het paard uit om naar het bit toe te lopen.

De dubbel gebroken variant geeft meer beweeglijkheid en druk op de tong. Hoe dikker het middenstuk, hoe meer druk op de tong. Bij de enkel gebroken bustrens ligt de tong juist een stuk vrijer en wordt de druk uitgeoefend op de zijkanten van de tong.

Dus wil jij het hoofdstel van je paard compleet maken? Dan ben je bij Agradi aan het juiste adres! Bovendien is er zijn er altijd leuke kortingen te vinden op de webshop, zo vind je jouw ideale bustrens voor de beste prijs! Buiten bitten en hoofdstellen en andere spullen voor jouw paard, zijn er ook volop artikelen te vinden voor jou! Neem een kijkje bij de Ruiterkleding, van rijlaarzen en rijbroeken tot plastrons. Je vindt het allemaal in de ruitershop! Tot ziens op Agradi.nl!