Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Overig speelgoed

Op zoek naar speelgoed voor jouw kat? Zoek dan niet verder en bekijk snel ons brede assortiment!

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

In het brede assortiment katten speelgoed zijn onder andere tunnels, kattenhuizen, laserlampjes, speelmuizen, teasers, vogels, wobblers en interactieve speeltjes te vinden. Hiertussen zit speelgoed voor binnen maar ook speelgoed wat buiten gebruikt kan worden. Er is speelgoed voor zowel kittens als volwassen katten.

Interactief speelgoed is speelgoed wat automatisch met de kat speelt of wat met snoepjes gevuld kan worden. In ons assortiment hebben we automatische lasers, jumping wand, treat dispenser en treat maze.

Ook is er een groot assortiment aan speelgoed waar de kat zelf mee kan spelen of samen met de eigenaar. De voordelen hiervan zijn dat je een betere band met de kat opbouwt tijdens het spelen, het natuurlijk instinct van de kat wordt gestimuleerd en het verbetert de gehele gezondheid van de kat. Ook is het een uitlaatklep voor energie en verlaagt het stressniveau van de kat.

Wij hebben speelgoed van populaire marken als Kong, Beeztees en All for Paws. Naast al dit leuke speelgoed hebben we ook denkspeelgoed, balletjes, catnip speelgoed, hengels en knuffels voor de kat. Je kunt dus voor al jouw kattenspeelgoed bij ons terecht!