Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Voer en Drinkbakken

Op zoek naar voer- en drinkbakken voor jouw kat? Zoek dan niet verder en bekijk snel ons brede assortiment!

Voer- en waterbakken zijn een belangrijk onderdeel van jouw kattenbenodigdheden. Katten hebben water nodig, maar drinken soms slecht. Een goed drinkbak kan hierbij helpen. Veel katten hebben een voorkeur voor een drinkbak die lang en breed is. Hierbij is de kans kleiner dat de kat zijn snorharen stoot tegen de rand van de drinkbak. De drinkbakken zijn er van RVS, keramiek en plastic.

Ook bij voerbakken is het belangrijk om te zorgen dat deze groot genoeg is. Voerbakken zijn erin verschillende soorten en maten. Er zijn automatische voerbakken, voerbakken van RVS en voerbakken van keramiek. Er zijn bakken die makkelijk mee kunnen op reis maar ook bakken die ideaal zijn voor in huis.

Verder heeft Agradi voerbaksets en fonteinen. Voerbaksets bestaan uit twee bakken welke beide gebruikt kunnen worden als voerbak en als drinkbak. Deze bakken zitten vaak in dezelfde houder of aan elkaar verbonden. Fonteinen kunnen ervoor zorgen dat de kat beter gaat drinken doordat het water continue stroomt. Ook wordt het water continue gefilterd waardoor het altijd zuiver is.

Naast voer en drinkbakken hebben we ook speeltjes, manden en verzorgingsproducten. Bestel dus al je katten spullen online bij Agradi!