Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

Transportboxen

Kattenreismanden zijn voordelig online te vinden op Agradi.nl! Wil jij graag op reis met jouw geliefde (huis)dier en is zo’n comfortabele reiskoffer daar wel erg handig voor?
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Of heb je een katten reismand nodig voor die enkele keer dat je naar de dierenarts toe moet voor bijvoorbeeld een ontworming van je kat? Voor welke reden dan ook, Agradi biedt graag de oplossing aan! Nieuwsgierig naar een bepaald merk? Bekijk dan de online Merkenshop van Agradi. En neem ook eens een kijkje op onze pagina de Kattendrogist, waar onder andere diverse handige ontwormingsmiddelen aangeboden worden.

Kattenreismanden zijn bij Agradi in verschillende vormen, kleuren en groottes te vinden. Voor alle katers of poezen, of je nu een Amerikaanse korthaar hebt, een Noorse boskat of misschien wel een Bengaal. Voor ieder ras en voor iedere grootte is er wel mooie reiskoffer te vinden. Kattenreismanden in neutrale kleuren maar ook reiskoffers met een leuk, speels kleurtje. Zo is er voor iedere wens wel een bijpassende kattenreismand!

Kattenreismanden zijn natuurlijk ontzettend handig, maar toch vinden niet alle katten het reizen even comfortabel. Dit komt omdat ze van nature erg territorium gericht zijn en ze op de nieuwe plek soms te veel aan nieuwe prikkels ervaren. Het duurt dan ook even voordat ze echt vertrouwd kunnen raken aan hun nieuwe omgeving.

Daarom is het handig om altijd vooraf al even je kat te laten wennen aan de nieuwe reismand. Geef je kat voldoende tijd om aan het nieuwe mandje te kunnen wennen. Leg er bijvoorbeeld een zacht kleedje in of een voorwerp met een geur die de kat herkent. Zo zal je kat de reismand, reistas of reiskoffer veel sneller als een positieve en rustgevende plek gaan ervaren.

Staat jouw kattenreismand al klaar in huis en heb je een kat die het heerlijk vindt om overal heen mee te gaan? Kijk dan ook eens op Agradi.nl bij de voerbakken en drinkbakken voor katten. Zo ben je helemaal gereed om goed voorbereid op reis te kunnen gaan samen met jouw geliefde gezelschapsdier. Vergeet natuurlijk ook niet om een leuk kattenspelletje mee te nemen voor onderweg!

Wanneer je liever je eigen kat meeneemt op reis met een kattentuigje, dan heeft Agradi ook hier verschillende varianten van online staan. Neem een kijkje bij onze Kattentuigjes!

Meer weten over het behouden van een goede gezondheid van uw kat? Zie onze Kattengezondheidswijzer. Al een mooie kattenreismand gezien? Twijfel niet en bestel nu jouw eigen kattenreismand snel en super voordelig op Agradi.nl!