Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

BLACK FRIDAY bij Agradi! HOGE kortingen! Actievoorwaarden >>

BLACK FRIDAY bij Agradi! HOGE kortingen! Actievoorwaarden >>

Knaagdieren

Spullen voor knaagdieren zoals voer en speelgoed koop je online bij Agradi.nl! Hier vind je alles voor de verzorging van jouw knaagdier!

Ratten zijn erg actief van zichzelf en willen dan ook beziggehouden worden. In ons assortiment hebben wij een hangmat waar je rat gebruik van zou kunnen maken. Daarnaast hebben wij een rattentuig, zodat je je rat mee naar buiten zou kunnen nemen. Zo kun je een stuk met hem of haar gaan wandelen. Andere dingen om ze bezig te houden zijn rolletjes van keuken of wc papier. Buizen zijn ook super voor ratten. Daarnaast zijn verpakkingsdoosjes geweldig om te slopen, in te kruipen of op te springen.

Na een actieve dag is het tijd voor wat eten. Dit heeft Agradi ook te koop. Voer vind je onder ratten voer. Ook hebben wij een snacks voor je rat in onze winkel. Zo kunt je je rat een keertje belonen of verwennen. Naast eten heeft een rat ook drinken nodig. Hiervoor hebben een drinkflesje die geschikt is voor ratten van 75ML.

Onze producten komen van de merken: Agradi, Beaphar, Classic en Kerbl. Onze producten zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. Met onze vaste stickerkorting erbij, zijn onze producten altijd goedkoop.

Ratten zijn ook zoogdieren en vallen onder de knaagdieren. Er zijn diverse ratten op de wereld die allemaal wisselen van uiterlijk. Ze zijn te vergelijken met de grote variant van een muis. Momenteel leven er voor het overgrote deel alleen maar bruine ratten in Nederland. De zwarte rat is zo goed als uitgeroeid door de bruine rat. De bruine rat is zo’n 21 tot 29 cm lang en weegt zo’n 150 tot 520 gram.