Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Knaagdieren

Ookal heeft Agradi geen ratten voor je in de aanbieding, wij hebben wel alle spullen voor je rat. Dit is zeer divers van kooien tot speelgoed. Ratten leven van nature in holen. Wanneer ratten onder ons als huisdier leven, doen ze niet natuurlijk niet. Bij ons worden ze dan ook gehouden in kooien. Deze kooien kunnen van tralies, glas of kunststof zijn. Wij bij Agradi heeft een speciale rattenkooi, waar je rat niet uit kan ontsnappen, maar deze ventileert ook meteen goed. Ook hebben wij nog een losse ren waar je je huisdier een moment veiliger kunt achterlaten. Ratten kunnen zich namelijk nog al bedreigt voelen door ander huisdieren en verschuilen zich dan het liefst. Ook beschermt het je elektriciteit kabels van mogelijke beschadigingen.

Ratten zijn erg actief van zichzelf en willen dan ook beziggehouden worden. In ons assortiment hebben wij een hangmat waar je rat gebruik van zou kunnen maken. Daarnaast hebben wij een rattentuig, zodat je je rat mee naar buiten zou kunnen nemen. Zo kun je een stuk met hem of haar gaan wandelen. Andere dingen om ze bezig te houden zijn rolletjes van keuken of wc papier. Buizen zijn ook super voor ratten. Daarnaast zijn verpakkingsdoosjes geweldig om te slopen, in te kruipen of op te springen.

Na een actieve dag is het tijd voor wat eten. Dit heeft Agradi ook te koop. Voer vind je onder ratten voer. Ook hebben wij een snacks voor je rat in onze winkel. Zo kunt je je rat een keertje belonen of verwennen. Naast eten heeft een rat ook drinken nodig. Hiervoor hebben een drinkflesje die geschikt is voor ratten van 75ML.

Onze producten komen van de merken: Agradi, Beaphar, Classic en Kerbl. Onze producten zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. Met onze vaste stickerkorting erbij, zijn onze producten altijd goedkoop.

Ratten zijn ook zoogdieren en vallen onder de knaagdieren. Er zijn diverse ratten op de wereld die allemaal wisselen van uiterlijk. Ze zijn te vergelijken met de grote variant van een muis. Momenteel leven er voor het overgrote deel alleen maar bruine ratten in Nederland. De zwarte rat is zo goed als uitgeroeid door de bruine rat. De bruine rat is zo’n 21 tot 29 cm lang en weegt zo’n 150 tot 520 gram.