Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

All For Paws Hondenspeelgoed

All for Paws koop je online in de webshop van Agradi.nl. All For Paws is een internationaal merk wat wereldwijd te koop is onder andere in de VS, Japan, Australië, Europa en dus ook in Nederland via Agradi.nl.

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
All For Paws Lambswool-snow Ball Catnip
€ 3,30€ 2,47-25%

All For Paws Lambswool-snow Ball Catnip

(2)
AFP Hondenschoenen All Road Groen
Vanaf€ 47,45-5%

AFP Hondenschoenen All Road Groen

(0)
Sale
AFP Interactive Treat Dispenser 1 st
€ 16,20€ 12,15-25%

AFP Interactive Treat Dispenser 1 st

(0)
Sale
All For Paws Lambswool Plush Bone 23cm
€ 7,80€ 5,85-25%

All For Paws Lambswool Plush Bone 23cm

(0)
Aantal per pagina:
24

Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke producten voor dieren, voornamelijk speelgoed voor honden en katten. Het ontwerpteam, uiteraard bestaande uit een groep dierenliefhebbers, zetten zich steeds in om nieuwe producten te ontwerpen die passen bij de continu veranderende levensstijl van de eigenaren en bij de behoeften van de huisdieren. Hierdoor ontwerpt All For Paws producten die zinvol zijn, een doel hebben en een verhaal. Een leuk voorbeeld hiervan zijn de verschillende soorten ‘Smart Toys’s’. Deze speeltjes zijn echt gemaakt om honden en katten te stimuleren en bezig te houden. Veel van deze producten zijn elektrisch, wanneer ze aan staan kan je huisdier zichzelf hiermee prima vermaken. Een voorbeeld hiervan is de Interactive Flutterbug, een kleine rondfladderende vlinder die onweerstaanbaar is voor katten.

Het is dan ook niet gek dat de producten van All For Paws te vinden zijn in de categorie huisdierbenodigdheden, waarbij de verschillende soorten speelgoed het grootste aantal vormen. Uiteraard zijn er ook andere artikelen te vinden zoals koelmatten, honden kussens en honden en katten drinkbakken. Ook vind je bij onze Hondendrogist verschillende soorten tandverzorging voor honden. Dit zijn speciale kauwspeeltjes die het gebit van je Hond onderhouden. Een goed voorbeeld van een zinvol speeltje met een doel.

All For Paws heeft dus vooral speelgoed, maar sla dit merk ook zeker niet over als je op zoek bent naar andere benodigdheden. Er worden namelijk producten ontwikkeld die niet alleen bij de huisdieren passen maar ook in het steeds veranderende leven van de eigenaren. Dus spullen die in jouw leven passen! Het gaat hierbij om praktische hulpmiddelen die jouw leven een stukje makkelijker maken, zoals een loopplank voor je hond om in of uit de kofferbak van je auto te lopen, maar ook halsbanden en drinkbakken. All Fow Paws heeft veel innovatieve, leuke en praktische artikelen die ervoor zorgen dat jij mét en van je huisdier kunt genieten. Je koopt deze artikelen natuurlijk het voordeligst op Agradi.nl!