Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Kattenmanden

Kattenmanden koop je voor leuke prijzen online bij Agradi.nl! Zie jij zo’n comfortabele en heerlijk zachte ligplek voor jouw kat wel zitten? Kijk dan snel verder en zie alle leuke verschillende varianten! Heerlijk zacht om in weg te kunnen dromen. Bekende merken zijn onder andere Beeztees en Kerbl. Maar neem ook eens een kijkje in onze Merkenshop!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Kerbl Kattenhuis Rustica 57x45x43cm
  € 65,99 € 59,39 -10%

  Kerbl Kattenhuis Rustica 57x45x43cm

  (1)
 2. Sale
  Kerbl Hangmat Siesta
  € 29,99 € 25,49 -15%

  Kerbl Hangmat Siesta

  (66)
 3. Kerbl Muurhangmat Tofana Grijs 45x40x1,5cm
  € 23,99 € 22,79 -5%

  Kerbl Muurhangmat Tofana Grijs 45x40x1,5cm

  (0)
 4. Sale
  Rogz Catz Snug Podz Heart Tails
  vanaf € 23,04 -10%

  Rogz Catz Snug Podz Heart Tails

  (2)

Populaire merken

 1. Sale
  Rogz Catz Snug Podz Candy Stripes
  vanaf € 23,04 -10%

  Rogz Catz Snug Podz Candy Stripes

  (2)
 2. Sale
  Rogz Catz Snug Podz Jumping Cat
  vanaf € 24,32 -5%

  Rogz Catz Snug Podz Jumping Cat

  (2)
 3. Sale
  Let's Sleep Pet Bed Dark Grey
  vanaf € 16,49 -15%

  Let's Sleep Pet Bed Dark Grey

  (2)
 4. Sale
  Let's Relaxing Basket Kat Grijs
  € 34,80 € 29,58 -15%

  Let's Relaxing Basket Kat Grijs

  (0)
 5. Rogz Trendy Podz Pink Bones 43x30x18,5cm
  € 35,70 € 33,92 -5%

  Rogz Trendy Podz Pink Bones 43x30x18,5cm

  (0)
1 2 3 6
1 6
Aantal per pagina:
22 94

Kattenmanden waar je kat echt even lekker in weg kan kruipen zijn bij Agradi in diverse vormen en formaten te vinden. Van een hangmat, naar een kattenpoef. Maar ook zijn er verschillende ligmanden te koop of zelfs een ware kattentent. Of je nu een kat of een poes hebt die liever ergens hoog ligt om alles stiekem in de gaten te kunnen houden. Of juist een kat of een poes die zich het liefst helemaal ergens in wil kunnen rollen om in zijn of haar eigen persoonlijke ruimte fijn verder te kunnen luieren. Voor iedere kattenwens is er wel een bijpassende kattenplek bij Agradi.nl.

Slapende, spinnende katten met af en toe een knorretje van genot tussendoor, wat een ontspannen gezicht! De meeste katteneigenaren zullen het wel eens gedacht hebben, wat slaapt die kat van mij toch veel? Toch is uit onderzoek gebleken dat onze geliefde spinnende huisdieren dit toch echt nodig hebben. Ze slapen gemiddeld zelfs meer dan 14 uur per dag. Echter niet de hele tijd in een diepe slaap. Ze blijven namelijk veelal toch nog stiekem goed letten op hun omgeving. Daar zit het verschil in tussen het even wegdommelen (en toch alert zijn) of zich echt in een diepe slaap bevinden.

Kattenmanden kunnen hierbij goed van pas komen. Het is zeer belangrijk dat jouw geliefde dier wel de benodigde rust kan krijgen. Toch zijn er veel katten die wat kieskeurig zijn wat betreft hun eigen slaapplaats. Wij van Agradi vinden het belangrijk dat jouw poes of kat zich tijdens dit rustmoment echt even kan ontspannen. Daarom heeft Agradi veel verschillende varianten online aan te bieden, zodat er voor iedere kat wel een passende kattenmand te vinden is!

Ga je vaak op reis en neem je weleens de kat mee of mag jouw kat dan ook even lekker op vakantie in een eigen kattenparadijs? Kijk dan eens bij de reismanden die Agradi online aan te bieden heeft. De vakantie begint, ook voor jouw kat, natuurlijk al op de heenreis!

Kies snel een kattenmand uit gebaseerd op de wensen van jouw kat. Want een eigen loungeplek voor je kat, dat klinkt toch heerlijk? Of misschien heb je wel liever een speelmeubel waar jouw (huis)dier ook lekker in kan klimmen en klauteren en de eigen energie in kwijt kan. Voor alle kattenspullen kun je terecht bij Agradi! Zie ook het kattenspeelgoed. Kattenmanden in diverse vormen en kleuren. Kan jij niet meer wachten met het in huis halen van zo’n heerlijke ligplek voor jouw geliefde kat? Bestel dan nu snel op Agradi.nl! Op een groot aantal artikelen is de Agradi stickerkorting toe te passen. Zo zijn die kattenmanden nu extra leuk én voordelig!