Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Agradi bestaat 25 jaar! Bekijk onze speciale acties! >

Agradi bestaat 25 jaar! Bekijk onze speciale acties! >

Beleren, (g)een kunst

 8
 • Gratis verzending vanaf € 49,-
 • 90 dagen gratis retour *
 • Ook achteraf betalen
 • Klanten geven ons een 9.2
 • Meer dan 1.000.000 klanten
 • Thuiswinkel Waarborg
 • Trusted Shops

Productomschrijving

Beleren (g)een kunst is een uitgebreid naslagwerk voor iedere ruiter, trainer of paardeneigenaar die te maken krijgt met het opvoeden, opleiden of inrijden van een (jong) paard.
Zowel voor de onervaren paardenliefhebber als voor geroutineerde ruiters biedt dit boek een leidraad voor een veilige, prettige, ontspannen en verantwoorde trainingsopbouw, waarmee paarden zonder angst of gevaarlijke situaties volledig opgeleid kunnen worden tot veelzijdige rijpaarden. De logisch opgebouwde training omvat alle aspecten van het leggen van een goed contact met het paard, tot het verantwoord ontwikkelen van het paardenlichaam. De combinatie van duidelijk opgebouwde oefeningen met heldere theoretische kennis bieden geen star trainingssysteem, maar geven de lezer inzicht in de trainingsbehoefte van hun eigen paard. Dit is geen kant en klaar methode, maar een wegwijzer om de eigen kennis en ervaring te vergroten, om het paard een training op maat te kunnen geven, waarbij plezier, ontspanning, wederzijds respect en vertrouwen de hoofdingrediënten vormen voor een opleiding waar ruiter en paard hun verdere leven profijt van zullen hebben.

Over de auteur:
Lisanne Thomas is bevlogen paardenliefhebster sinds haar jongste jaren. Al gauw teleurgesteld in het reguliere manegesysteem, ging zij op zoek naar een manier om anders met paarden om te gaan. Met vallen en opstaan leerde zij het meest van haar eigen fouten waardoor zij zich ontwikkelde tot ervaren paardentrainer, coach en therapeute. Na het behalen van haar diploma als trainer en instructrice was zij werkzaam als trainer van Andalusische hengsten in Spanje, waar ze de mogelijkheid kreeg te werken met op hoog niveau geschoolde paarden. Terug in Nederland maakte zij van haar passie haar beroep onder de naam ‘Indigo Horsetraining’, met als voornaamste werkzaamheden het opleiden van ruiters en paarden d.m.v. natuurlijke communicatie en klassieke rijkunst. Ook geeft zij cursussen, clinic’s en werkt ze als hoefbekapper. Haar voornaamste beweegreden is het blijven vergroten van haar kennis en ervaring om mensen en paarden fysiek en mentaal volledig tot bloei te brengen, en op deze wijze zo veel mogelijk mensen te inspireren en te begeleiden in hun ontwikkeling tot bekwame paardenmensen. Hoe meer bewuste en verantwoorde paardenmensen, hoe meer gelukkige en gezonde paarden.

Auteur: Lisanne Thomas
Jaar van verschijning: 2010
Aantal pagina's: 157
Taal: Nederlands
Hardcover

Specificaties

 • Artikelnummer: 9520720
 • Merk: Agradi

Bekijk meer

Reviews

8 reviews
 • Leest makkelijk weg (1)
 • Mooi boek (1)

Anonymous uit Waalwijk op 3-10-2022

Ja, ik raad dit product aan

leest makkelijk weg

Duidelijk boek, mooie omschrijvingen. Wel een tikkeltje persoonlijk maar heb ik mijzelf niet aan gestoord.

 • Mooi boek
 • Leest makkelijk weg

Ellen uit La chapelle montbrandeix op 1-6-2020

Duidelijke uitleg

Een boek die duidelijk uitlegt waar het over gaat. Geen ingewikkeld taalgebruik. Prettig te lezen en leerzaam als je van grondwerk houdt.

Tessa uit Hengelo ov op 11-7-2019

Ja, ik raad dit product aan

Goed boek

Goed leerboek, heeft erg geholpen. Duidelijk leesbaar ook

Ja uit Wateringen op 12-7-2018

Ja, ik raad dit product aan

Leerzaam boek

Leuk boek in begrijpelijke taal, met handige tips ook voor beginners

Monique uit Apeldoorn op 3-7-2016

Ja, ik raad dit product aan

goed boek

goed boek met handige tips, duidelijk omschreven

Saskia uit Leiden op 20-4-2016

Ja, ik raad dit product aan

Ziet er gied uit

Nog niet gelezen maar ziet er goed uit qua opbouw en heeft ook goede afbeeldingen.