Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Boeken

De leukste en leerzaamste paardenboeken koop je bij Agradi! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Romantische Paardenfotografie - Eliane van Schaik
€ 32,50

Romantische Paardenfotografie - Eliane van Schaik

(0)
Menpaard in opleiding
€ 18,98

Menpaard in opleiding

(18)
Handboek vrijheidsdressuur
€ 24,99

Handboek vrijheidsdressuur

(7)
Een veulen voor Rose
€ 14,99

Een veulen voor Rose

(0)
Stevig In het Zadel
€ 14,95

Stevig In het Zadel

(0)
Oefenboek Hippotherapie
€ 14,95

Oefenboek Hippotherapie

(3)
Het atletische paard
€ 13,50

Het atletische paard

(7)
Vertrouwen in je paard
€ 12,99

Vertrouwen in je paard

(1)

Populaire merken

Aantal per pagina:

Ben je op zoek naar een nieuw paardenboek? Paardenboeken bestel je makkelijk online bij Agradi. Hier vind je allerlei soorten nieuwe paardenboeken. Wij verkopen paardenboeken voor volwassenen en paardenboeken voor de jeugd. Paardenboeken zijn leuk om cadeau te geven of om iets te leren over je lievelingsdier.

Voor de jeugd verkoopt Agradi verschillende paardenboeken. Je vindt bij ons bijvoorbeeld de Bleshof paardenboeken, dit zijn leuke leesboeken voor kinderen vanaf 8 jaar. Ook hebben we paardenboeken van Heartland, deze boeken zijn geschikt voor paardenmeiden van 10 jaar en ouder. Verder verkoopt Agradi natuurlijk ook de bekende paardenboeken van Christine Linneweever, geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Naast Paarden leesboeken heeft Agradi educatieve paardenboeken voor kinderen over verzorging, boeken over leren paardrijden en het gedrag van paarden.

Voor dressuurliefhebbers hebben wij veel boeken die gericht zijn op deze discipline. Dit zijn paardenboeken over dressuurtraining en ook paardenboeken over beweging van paarden. We hebben verschillende titels zoals ‘Training van ruiter en paard’ en ‘Jonge paarden trainen’. Daartegenover hebben wij natuurlijk ook paardenboeken over springen.

Agradi verkoopt ook paardenboeken van bekende paardentrainers zoals Monty Roberts en Bea Borelle. Zo kun je bij Agradi ook het dressuurproevenboekje van KNHS bestellen.

Paardenboeken over gezondheid en voeding zijn ook verkrijgbaar in onze online shop. Voor deze boeken kun je een kijkje nemen bij Paardenvoedingsboeken en Paardenziekte boeken. We hebben paardenboeken over huidaandoeningen en het boek EHBO paard waarin je alles vindt over eerste hulp voor je paard, een essentieel boek voor de paardeneigenaar! Zo kun je op tijd ingrijpen bij verschillende verschijnselen. Daarnaast heeft Agradi ook een boek over het voeren van paarden, hierin lees je over wat paarden wel en niet mogen eten, en hoeveel.

Ben je nog opzoek naar een leuk cadeautje voor een paardenliefhebber, koop dan de nieuwe Horse and Hunk kalender. De opbrengst van deze kalender wordt door hun organisatie geschonken aan het goede doel Brooke Hospital for Animals.

Dus voor alle paardenboeken shop je bij Agradi! Of je nou op zoek bent naar een kinderboek of een boek om meer kennis te krijgen, Agradi heeft het allemaal!