Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

DIERENDAG sale! Tot 25% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

DIERENDAG sale! Tot 25% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Grondboren

Grondboren koop je online bij Agradi.nl! Een grondboor is een veel gebruikt soort gereedschap.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Agradi's keuze
  Ako Grondboor Profi 150mm
  € 45,99 € 41,49 -10%

  Ako Grondboor Profi 150mm

  (22)
 2. De Wit Grondboor 7cm Zwaar Model
  € 38,99 € 34,99 -10%

  De Wit Grondboor 7cm Zwaar Model

  (13)
 3. Patura Handgrondboor 15cm
  € 71,30 € 63,99 -10%

  Patura Handgrondboor 15cm

  (0)
 4. Patura Handgrondboor 9cm
  € 63,10 € 54,99 -13%

  Patura Handgrondboor 9cm

  (0)
 5. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Een grondboor is eenvoudig in het gebruik. Het gereedschap wordt dan ook vaak gebruikt voor het plaatsen van weide- en afrasterpalen. Met de grondboor kan men snel en eenvoudig diepe, ronde gaten maken voor de weidepalen. Wanneer de palen dieper in de grond staan, zullen deze ook minder gemakkelijk omvallen of omver gelopen worden. Agradi heeft verschillende grondboren in het assortiment tegen een scherpe prijs. Kijk snel verder!

Grondboren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De grondboren welke bij Agradi verkrijgbaar zijn komen voornamelijk van de merken Agradi Power en Ako. Op zoek naar een ander specifiek merk, neem dan eens een kijkje in de Merkenshop!

Een eerste optie waarvoor men kan kiezen is de Ako grondboor Profi. Dit is een extra zware, duurzame grondboor met speciale spiraal constructie. Deze spiraalconstructie zorgt ervoor dat de grondboor gemakkelijk in de grond te draaien is. Een bijkomend voordeel van deze grondboor is dat het handvat los gemaakt kan worden van de boor. Hierdoor kan de grondboor gemakkelijk worden opgeborgen! De grondboor is verkrijgbaar in de maten 70, 90 en 150 millimeter. Door de spiraalconstructie is deze grondboor zeer geschikt voor zwaardere gronden.

Ook geschikt voor zwaardere gronden is de Ako Grondboor Zwaar Gesmeed Blauw. Deze grondboor is zwaar gesmeed en heeft kunststof handvaten. De doorsnede is 7 centimeter en hij is verkrijgbaar in de maten 7.5, 10 en 12 centimeter.

Ook voor minder zware gronden zijn er grondboren verkrijgbaar in het assortiment van Agradi. Er kan onder andere onderscheid worden gemaakt tussen verzinkte en gesmede modellen. Daarnaast is er nog de keuze in verschillende maten.

De kleinste maat grondboor welke gesmeed is, is de Hendrik Jan Grondboor Gesmeed 7,5 centimeter. Deze gesmede grondboor is gegalvaniseerd, waardoor het product tegen roest beschermd is en een langere levensduur heeft. Wanneer men liever een grotere diameter wil, kan bijvoorbeeld gekozen worden voor de Hendrik Jan Grondboor Gesmeed 10 centimeter.

Wanneer men liever een voor een verzinkte boor wil gaan, kan onder andere gekozen worden voor de Ako Grondboor Verzinkt. Deze verzinkte grondboor is uitgerust met kunststof handvaten. Het product is verkrijgbaar in 7,5 en 10 centimeter doorsnede.

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook onder de categorie Grondboren. Tenslotte kun je voor afrasteringsmaterialen die in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze Sale pagina. Voor hulp om je afrasterpaal de grond in te krijgen hebben wij ook Paalhamers en paalrammers verkrijgbaar.