Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

DIERENDAG sale! Tot 25% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

DIERENDAG sale! Tot 25% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Paalhamers

Paalhamers koop je voordelig bij Agradi.nl! Een paalhamer is onmisbaar bij het in de grond slaan van ronde palen.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Adler Voorhamer 5kg - 90 cm
  € 32,99 € 29,69 -10%

  Adler Voorhamer 5kg - 90 cm

  (10)
 2. Patura Rammer voor Polypaal 1m
  € 113,00 € 102,99 -9%

  Patura Rammer voor Polypaal 1m

  (0)
 3. Ako Paalrammer 100mm
  € 69,99

  Ako Paalrammer 100mm

  (14)
 4. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Wanneer men gebruik maakt van een paalhamer wordt voorkomen dat de palen scheef in de grond komen te staan. De brede kop van de paalhamer voorkomt tevens dat de kop van de paal wordt beschadigd. Kijk snel verder voor de voordeligste paalhamers!

Bij het zetten van een afrastering met houten palen, is het van belang dat deze recht in de grond staan. Wanneer de palen scheef in de grond staan, kan het voorkomen dat de omheining om valt. Het recht in de grond zetten van deze hout afrasterpalen kan onder andere gedaan worden met de Ako Moker Profi Kunststof. Deze moker is gemaakt van topkwaliteit en heeft een gewicht van vijf kilogram. Het product is geheel vervaardigd uit rubber, zowel de kop als de steel. Het geribbelde handvat zorgt voor een stevige grip, hierdoor kan men voldoende kracht zetten om de palen in de grond te slaan. De moker is gemaakt van zeer duurzaam materiaal.

Een paalhamer in dezelfde gewichtsklasse is de Adler Voorhamer. Deze voorhamer heeft een steel van 90 centimeter lang, waardoor men voldoende grip heeft om de afrasterpalen de grond in te slaan.

Ook kan gekozen worden voor de Kerbl Moker Rond Hout Extra. Deze paalhamer is wat zwaarder dan de eerder genoemde paalhamers. De moker heeft namelijk een gewicht van zes kilogram. Deze stevige moker is geheel gemaakt uit duurzaam hout. Door de brede kop van deze moker kunnen de afrasterpalen eenvoudig in de grond worden geslagen, zonder dat de afrasterpalen worden beschadigd. Voor deze moker heeft Agradi in het assortiment ook een reserve steel verkrijgbaar.

Wanneer men liever geen gebruik maakt van een paalhamer, kan ook gekozen worden voor verschillende paalrammers. Deze handige hulpstukken kunnen eenvoudig op een afrasterpaal geplaatst worden, waarna de paal de grond in geslagen kan worden. Een eerste optie waarvoor men kan kiezen is de Ako Paalrammer 100mm. Deze paalrammer is geschikt voor palen tot 100mm doorsnede en heeft een gewicht van 13,50 kilogram. De paalhamer is gemaakt van gegalvaniseerd staal, waardoor het product een lange levensduur heeft. Door het zware gewicht van deze paalrammer worden de afrasterpalen eenvoudig in de grond geslagen!

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook onder de categorie Paalhamers. Tenslotte kun je voor afrasteringsmaterialen die in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze Sale pagina. Voor andere hulpstukken bij afrastering kun je een kijkje nemen bij bijvoorbeeld Draadspanners, Draadhaspels of Grondboren.