Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Bordjes

Waarschuwingsbordjes voor jouw afrastering bestel je online bij Agradi! In het assortiment van Agradi vind je verschillende soorten waarschuwingsbordjes. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Kerbl Waarschuwingsbord Voederen Verboden
€ 2,59€ 2,46-5%

Kerbl Waarschuwingsbord Voederen Verboden

(4)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

Veel mensen hebben onbewust niet in de gaten dat er een stroomdraadje loopt of vergeten dat er stroom op staat. Bij slecht zicht kan het dunne stroomdraadje niet opvallen, door bijvoorbeeld het lichtinval. Om ongelukken te voorkomen hebben we bij Agradi verschillende waarschuwingsbordjes verkrijgbaar, die je aan het schrikdraad, schriklint of schrikkoord kunt hangen.

De waarschuwingsbordjes attenderen omstander voor de omheining en eventuele stroom die daarop staat. De opvallende kleur van de bordjes zorgen ervoor dat de bordjes goed opvallen. Wanneer een stroomdraad of omheining aan de openbare weg grenst, is het verplicht om een waarschuwingsbordje te bevestigen aan de omheining. Alle bordjes worden geleverd met bevestigingsgaten, waardoor het bevestigen erg gemakkelijk gaat. De bordjes zijn gemaakt van een stevig en duurzaam materiaal, waardoor ze een lange tijd mee gaan.

Om omstanders te waarschuwen voor stroom kan het Ako waarschuwingsbordje Geel worden gebruikt. Dit bordje heeft een gele kleur en heeft een afbeelding erop staan die de omstanders waarschuwt. Ook kan gekozen worden voor het Kerbl Waarschuwingsbord Pas Op, Schrikdraad! Ook dit bordje heeft een gele kleur en heeft het een afbeelding en waarschuwingstekst. Op deze manier worden mensen zo optimaal mogelijk gewaarschuwd voor de stroom die op de omheining staat. Daarnaast heeft Kerbl ook de Warnschild F. Weidezaungerat (neutral) Beids. Bedruckt beschikbaar. Dit bordje bevat ook een afbeelding en een bijbehorende tekst, echter is deze afbeelding afwijkend van de eerder genoemde waarschuwingsbordjes.

Naast de bordjes die omstanders waarschuwen voor de stroom die op de omheining staat, zijn er ook waarschuwingsbordjes verkrijgbaar die omstanders waarschuwen dat het voederen van de dieren verboden is. Het is niet altijd gewenst dat omstanders die dieren zomaar eten geven. Het komt namelijk wel eens voor dat mensen niet weten wat ze geven en dat het gevaarlijk kan zijn voor de dieren. Om omstanders hierover te informeren heeft het merk Kerbl het Warnschild Futtern Verboten beschikbaar.

Naast bovengenoemde opties kan er ook gekozen worden voor een waarschuwingsbordje wat omstanders waarschuwt dat men niet zomaar de weide mag betreden. Tegenwoordig komt het regelmatig voor dat mensen zomaar de weide ingaan, omdat ze de dieren bijvoorbeeld willen aaien. Echter zijn niet alle dieren even vriendelijk en kan dit voor een gevaarlijke situatie zorgen. Kerbl heeft daarom een waarschuwingsbordje verkrijgbaar welke mensen hiervoor waarschuwt, namelijk Kerbl Waarschuwingsbordje Weide Betreten Verboten.

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook onder de categorie Waarschuwingsbordjes. Voor meer informatie over hoe elektrische afrastering werk, kun je op de pagina Afrastering terecht. Tenslotte kun je voor afrasteringsmaterialen die in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze Sale pagina. Neem ook snel een kijkje in de andere categorieën voor verdere beveiliging van de afrastering!