Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

Diefstal

Diefstalbeveiliging voor je afrastering koop je voordelig online bij Agradi! Ben je net klaar met het afrasteren van je weides, komt je tot de ontdekking dat er een gedeelte gestolen is.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Ako Anti-diefstalset voor Metalen Kast
  € 16,99 € 14,49 -15%

  Ako Anti-diefstalset voor Metalen Kast

  (3)
 2. Patura Sirene voor Alarminstallatie
  € 27,45 € 25,99 -5%

  Patura Sirene voor Alarminstallatie

  (0)
 3. Patura Alarminstallatie
  € 394,20 € 386,99 -2%

  Patura Alarminstallatie

  (0)
 4. Patura Alarmflitslicht voor Alarminstallatie
  € 75,80 € 72,99 -4%

  Patura Alarmflitslicht voor Alarminstallatie

  (0)
 5. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Tegenwoordig wordt op klaarlichte dag veel gestolen, ook afrastering valt hier onder helaas. Het komt tegenwoordig zelfs voor dat dieren uit de weide worden gestolen. Gelukkig hebben we daarvoor bij Agradi een oplossing. In deze productcategorie vind je verschillende producten die de afrastering kunnen beveiligen tegen diefstal!

Met enkele kleine aanpassingen kun je jouw afrastering beveiligen tegen diefstal. Ook een bestaande afrastering kan met de producten van Agradi eenvoudig beveiligd worden tegen diefstal. Een eerste optie waarvoor men kan kiezen is de Ako Poortgreep Slot. Dit is een afsluitbare poortgreep op de doorgang naar de weide op slot te doen. Haak de poortgreep in het anker en schuif de huls er eenvoudig over heen. De doorgang is nu direct afgesloten en alleen bevoegden hebben nog toegang tot de weide met behulp van de bijgeleverde sleutel. Dit product bestaat uit een set van een poortgreepanker, een bevestigingsplaat van roest vrij staal en een beveiligingshuls. Ook de paalbevestiging, de huls, twee schroeven en een messing hangslot met twee sleutels worden bijgeleverd. Hierdoor kunnen dieven jouw afrastering en doorgangen niet zomaar open maken.

Een tweede optie waarvoor gekozen kan worden is de Ako Metalen Kast voor Mobielpower. Dit is een verzinkte, metalen kast voor verschillende accu soorten. Dit product kan uitgebreid worden met zonne-energie panelen. Een accu is vaak een kostbaar product, vandaar dat het ook regelmatig gestolen wordt. Het is daarom van belang om de accu vaak extra goed te beveiligen en uit het zicht te plaatsen. Op deze manier wordt de kans op diefstal zo veel mogelijk verkleind.

Nog een andere optie is de Ako Anti-diefstalset voor Metalen Kast. Ook dit is een verzinkte, metalen kast waar verschillende accusoorten ingezet kunnen worden. Echter is dit product een montage set welke men zelf in elkaar kan zetten en aan kan passen aan verschillende soorten accu’s. Deze set bestaat uit een spiraal/grondanker met inbrenghulp, veiligheidsbouten, hangslot, schroeven en borgmoeren voor montage. Dit product vermoeilijkt aanzienlijk de diefstal van elektrische apparaten.

Ook zijn er schrikdraadapparaten met ingebouwde GPS. Hiermee krijg je een berichtje waar het apparaat zich bevindt en kun je het opsporen door middel van Google Maps. Kijk snel voor de accu en batterij apparaten met ingebouwde GPS.

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook onder de categorie Diefstalbeveiliging. Voor meer informatie over hoe elektrische afrastering werk, kun je op de pagina Afrastering terecht. Tenslotte kun je voor afrasteringsmaterialen die in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze Sale pagina. Neem ook snel een kijkje in de andere categorieën voor verdere beveiliging van de afrastering! De afrastering kan beveiligd worden tegen diefstal, daarnaast kan de medemens beschermd worden door waarschuwingsbordjes op te hangen. Voor beveiliging van de afrastering tegen bliksem, neem een kijkje in de categorie Bliksembeveiliging!