Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

Zadeldragers

Zadeldragers koop je snel en gemakkelijk in de webshop van Agradi!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Voucher
  Kerbl Zadeldrager Antraciet
  € 9,49 € 7,89 -17%

  Kerbl Zadeldrager Antraciet

  (83)
 2. Voucher
  Kerbl Western Zadelhouder
  € 14,99 € 12,99 -13%

  Kerbl Western Zadelhouder

  (54)
 3. Voucher
  Horka Zadelsteun inklapbaar Zwart
  € 16,95 € 14,99 -12%

  Horka Zadelsteun inklapbaar Zwart

  (17)
 4. Voucher
  Horka Zadelsteun voor Staldeur Zwart
  € 17,95

  Horka Zadelsteun voor Staldeur Zwart

  (1)
 5. Voucher
  Stubbs Zadelbok Saddle Mate Rood
  € 59,95 € 54,95 -8%

  Stubbs Zadelbok Saddle Mate Rood

  (92)
 6. Voucher
  Horka Zadelsteun Inklapbaar Roze
  € 16,95

  Horka Zadelsteun Inklapbaar Roze

  (1)
 7. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Met een zadeldrager kun je je dure zadel veilig en netjes opbergen, zodat deze niet beschadigt. In de webshop van Agradi vind je een breed assortiment aan zadeldragers, zodat er voor iedereen een geschikte zadeldrager te vinden is. De populairste merken in deze categorie zijn Shires, Premiere, Kerbl en Stubbs. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk voor zadeldragers, kun je een kijkje nemen in de Merkenshop van Agradi. Een zadeldrager is onmisbaar in je zadelkast of zadelkamer!

Er bestaan verschillende soorten zadeldragers, zoals zadeldragers speciaal voor Westernzadels maar ook simpele zadeldragers die bestaan uit een buis. De meeste voorkomende zadelsteun is de zadeldrager met een breed draagvlak, deze bestaat uit meerdere buizen en heeft de vorm van een paardenrug gemaakt van buizen. Op deze manier wordt de druk op het zadel verdeeld over het hele draagvlak, zodat het zadel stevig blijft hangen. Deze dragers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar de meest voorkomende kleur is zwart. Deze zadeldragers hebben vaak nog een haak onder de drager, waar je bijvoorbeeld je hoofdstel aan kunt ophangen. Deze standaard zadeldrager bestaat er ook nog in de veiligheidsversie. Dit is een zadeldrager met een extra beugel welke over het zadel heen gaat, vervolgens kun je de beugels aan elkaar bevestigen met een slot. Hierdoor wordt het bijna onmogelijk om een zadel te stelen!

Een andere bekende soort zadeldrager is de buis. Deze zadeldrager is vaak inklapbaar, zodat je de buis kunt opbergen. Op deze manier zit de uitstekende buis niet in de weg. Het zadel ligt met het tussenkanaal, de ruimte tussen de kussens, over de buis heen. Hierdoor wordt er geen druk uitgeoefend op de kussens van het zadel, zodat deze langer goed blijven. Het nadeel van zo’n buis is dat het zadel minder stevig ligt en dus kan gaan wiebelen. Deze zadeldragers kunnen ook goed gebruikt worden bij trailers, omdat ze opklapbaar zijn! Een zadeldrager in de vorm van een buis is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook in verschillende soorten. Ze bestaan namelijk ook in de dubbele versie, een buis boven en een buis beneden. Hierdoor kun je er zelfs twee zadels op kwijt! Deze versie is niet inklapbaar en daardoor meer geschikt voor in de zadelkast of zadelkamer.

Een zadeldrager speciaal voor Westernzadels lijkt erg op de normale zadeldrager. Echter, de vorm van de drager is net een beetje anders. Deze zadeldrager is wat groter en breder, zodat hij geschikt is voor boomloze zadels en westernzadels. Naast zadeldragers, heb je ook nog zadelkarren. Deze karren worden vaak op concoursen gebruikt. Je kunt hier meestal 3 zadels op kwijt, maar ook nog allerlei andere spullen. Zo kun je je paardenspullen dus makkelijk en snel vervoeren. Zadelkarren bestaan er in versies met één zadelsteun, tot wel drie zadelsteunen.

Zadeldragers koop je dus online in de webshop van Agradi.nl! Zadelsteunen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen zodat er voor iedereen een geschikte steun te vinden is. Wanneer je opzoek bent naar zadeldragers in de aanbieding, kun je terecht op de Sale pagina van Agradi. Hier vind je alle zadelsteunen voor de meest voordelige prijzen.