Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Kruiwagens

In deze productcategorie vind je ons ruime assortiment aan kruiwagens en kruiwagenbenodigdheden. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Kerbl Stabiliserende Wielen voor Kruiwagen 2st
€ 55,99

Kerbl Stabiliserende Wielen voor Kruiwagen 2st

(9)
Hummer Los Wiel
€ 29,95

Hummer Los Wiel

(27)
Sale
Kerbl Tuintas 120 liter GoBag
€ 8,99€ 8,09-10%

Kerbl Tuintas 120 liter GoBag

(9)
Hummer Los Wiel voor Dubbel-wielige Kruiwagens
€ 36,50

Hummer Los Wiel voor Dubbel-wielige Kruiwagens

(20)
Hummer Losse Buitenband Hummer
€ 14,25

Hummer Losse Buitenband Hummer

(22)
Hummer Los Compleet Wiel
€ 16,75

Hummer Los Compleet Wiel

(21)
Hummer Los Wiel Tbv 160ltr Enkel Wiel
€ 38,95

Hummer Los Wiel Tbv 160ltr Enkel Wiel

(10)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

Bij Agradi kun je diverse soorten kruiwagens vinden. Hierbij kan gedacht worden kruiwagens met een inhoudsmaat vanaf 80 liter tot een inhoudsmaat van wel 160 liter. Deze hele grote Hummer kruiwagens zijn voorzien van dubbele wielen voor extra stevigheid. Dezelfde exemplaren zijn ook verkrijgbaar met een enkel wiel.

Kruiwagens zijn te koop van verschillende materialen. Zo zijn er kruiwagens waarbij de kruiwagenbak van kunststof, staal of verzinkt metaal is. Daarnaast verschillen ze naast de inhoudsmaat ook in model. Bij Agradi kun je kruiwagens vinden met een ronde neus of een rechte neus. Uiteraard zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals rood, geel en groen. Naast standaard kruiwagens hebben wij in ons assortiment ook de zeer stevige steenwagens en een JRC Easy Rider Extreme. Deze transportkar is werkelijk voorzien van alle gemakken die je maar kan bedenken.

Bij Agradi kun je naast complete kruiwagens ook losse onderdelen bestellen. Zoals kruiwagenwielen in verschillende afmetingen, kleuren en van verschillende merken. Ook kun je in ons assortiment anti-lek wielen vinden. Deze zijn een stuk sterker dan een standaard kruiwagenwiel, waarbij de kans op een lekke band nihil is. Wanneer je kruiwagen een lekke band heeft kun je bij ons zowel binnen- als buitenbanden vinden. Als je graag de velg wilt vervangen kun je deze ook los bij Agradi bestellen.

De kruiwagens, onderdelen en accessoires zijn alleen van de allerhoogste kwaliteit en de beste merken. Merken die je bij Agradi kunt vinden zijn onder andere Altrat Fort, Dario, Hendrik Jan, Hummer, JRC en vele anderen.

Losse handvaten, schroeven, bouten en moeren, onderstellen, kruiwagenbakken, oprijplaten, kortom alle verdere losse onderdelen kun je in onze webwinkel vinden. Andere extra accessoires voor je kruiwagen zijn bijvoorbeeld tuintassen of opzetranden. Een ander zeer praktisch en onmisbaar accessoire is de H2go Bag. Met dit innovatieve product wat tevens een Gold Award Winner prijs in zowel 2008 als 2009 kreeg in de U.K. kan je in één keer 80 liter water vervoeren zonder te morsen.

Wanneer je een kruiwagen of onderdeel daarvoor nodig hebt vind je deze gegarandeerd bij Agradi!