Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Zadelkamer

Bekijk hier het grote assortiment bij Agradi voor de zadelkamer! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Harry's Horse Zadelstandaard Zwart 81cm
€ 21,95€ 17,55-20%

Harry's Horse Zadelstandaard Zwart 81cm

(115)
Sale
Kerbl Western Zadelhouder
€ 17,48€ 15,74-10%

Kerbl Western Zadelhouder

(58)
Shires Zadeldrager neerklapbaar buismodel Zwart
€ 16,98

Shires Zadeldrager neerklapbaar buismodel Zwart

(50)
Sale
Horka Dekenrek Hangend Zwart
€ 24,95

Horka Dekenrek Hangend Zwart

(75)
Waldhausen Zadeldrager Verplaatsbaar Zwart
€ 14,95

Waldhausen Zadeldrager Verplaatsbaar Zwart

(3)
Sale
Horka Zadelsteun voor Staldeur Zwart
€ 19,95€ 15,96-20%

Horka Zadelsteun voor Staldeur Zwart

(4)

Populaire merken

Aantal per pagina:

Een zadelkamer is bedoeld om je paardenspullen in op te bergen. Je kunt er je zadel, hoofdstel, overige tuigage en verzorgingsspullen voor je paard in kwijt. Voor de inrichting van de zadelkamer heb je zadeldragers en hoofdstelhangers nodig. Agradi heeft verschillende soorten zadeldragers in het assortiment. Er zijn zadeldragers die inklapbaar of draaibaar zijn, deze zijn geschikt om in de stal te bevestigen. Als je ze niet gebruikt, kun je deze zadeldragers inklappen zodat ze niet in de weg hangen. Ook verkoopt Agradi de Harry Horse Zadelstandaard. Deze zadelstandaard kun je op de grond neer zetten en vormt dan een stevige zadelsteun om je zadel op te leggen. Ook heeft Agradi zadeldragers met slot, dit zijn speciale anti diefstal zadeldragers en beschermen je zadel tegen diefstal. Voor westernzadels en boomloze zadels zijn er speciale zadeldragers verkrijgbaar. Een zadeldrager voor westernzadels is breder dan een standaard zadeldrager en zorgt er voor dat het westernzadel stabiel ligt. Tevens heeft Agradi verrijdbare zadeldragers in het assortiment. Deze zadeldragers zijn uiterst handig om je zadel en andere tuigage mee te verrijden.

Ook paardendekens nemen altijd veel plek in beslag. Om ruimte te besparen kun je er voor kiezen om een dekenrek te gebruiken. Er zijn verschillende soorten dekenrekken. En zijn modellen waar je de dekens op kunt leggen of waar je dekens in kunt hangen. Ook zijn er dekenrekken in laddermodel. Deze dekenladders zijn voordelig en eenvoudig te bevestigen. Een dekenrek in laddermodel is een snelle, gemakkelijk en goedkope manier om dekens op te bergen. Voor mentuigen heeft Agradi speciale tuigophangsets, bijvoorbeeld deze Harry Horse tuigophangset.

Om je hoofdstel op te hangen kun je een hoofdstelhanger gebruiken. Agradi heeft hoofdstelhangers in verschillende uitvoeringen. Er zijn hoofdstelhangers voor één hoofdstel, maar ook hoofdstelhaken voor meerdere hoofdstellen. Je kunt kiezen voor een eenvoudige, simpele hoofdstelhanger, maar Agradi heeft ook de HKM hoofdstelhanger gietijzer. Dit is een mooie en sierlijke hoofdstelhanger die mooi zal staan in je zadelkamer.