Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Premiere Zadeldrager

Premiere zadeldragers zijn natuurlijk voordelig online te koop op Agradi.nl! Ben jij nog dringend op zoek naar een nieuwe Premiere zadeldrager voor in jouw zadelkast? Haal jouw exemplaar nu nog in huis en geniet van een extra opgeruimde ruimte. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Een Premiere zadeldrager is ideaal om jouw paardenzadel netjes op te kunnen bergen in de zadelkast van stal of van de manege. Creëer nu nog meer ruimte in jouw kast zodat jij al jouw paardensportartikelen goed kwijt kunt. In een zadelkast vind je zowel halsters, halstertouwen, dekens, zadels en hoofdstellen. Ook producten voor de paardenverzorging zoals paardenborstels mogen natuurlijk niet ontbreken. Eigenlijk alles om samen met jouw geliefde paard of pony te kunnen wandelen, longeren of rijden. En daar hoort de verzorging voor- en na de paardentraining natuurlijk ook bij. Of je nu een recreatieve ruiter bent, een springruiter of een dressuurruiter. De Premiere zadeldrager is te gebruiken voor meerdere soorten zadels, zolang jouw zadelkast maar groot genoeg is natuurlijk. Combineer je graag meerdere takken van de paardensport? Hang dan bijvoorbeeld twee dragers onder elkaar zodat je alles goed kwijt kunt.

Iedere ruiter of paardeneigenaar kent de Premiere zadeldragers wel. Toch is dit niet het enige product dat handig in gebruik is voor het opbergen van jouw paardenspullen. Bij Agradi vind je daarom niet alleen Premiere zadeldragers in ons assortiment, maar ook Premiere dekenrekken en Premiere hoofdstel en tuighangers. Geniet van een opgeruimde kast en zorg ervoor dat jouw spullen niet beschadigd raken doordat ze te veel op elkaar liggen. Om al jouw lederen paardenartikelen in optimale conditie te kunnen houden, kun je ook een kijkje nemen bij onze zadelleer onderhoudsproducten. Deze producten houden niet alleen het leer van jouw Premiere zadel goed soepel, maar zorgen ook nog eens voor een mooie glans. Deze onderhoudsartikelen zijn ook voor diverse anderen leren producten te gebruiken. Zorg ervoor dat je met regelmaat jouw rijbenodigdheden goed bijhoudt en geniet van de langere levensduur.

Premiere zadeldragers zijn voordelig verkrijgbaar bij Agradi. Zie ook de Agradi stickerkorting. Deze korting is namelijk toepasbaar op een groot aantal artikelen in ons assortiment en maakt jouw aankoop wel extra voordelig. Twijfel dus niet en haal jouw Premiere zadeldrager nu nog in huis!