Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Drinkbakken

Kippendrinksystemen koop je natuurlijk het voordeligst in de online webshop van Agradi.nl.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Kerbl Pluimvee Drinkbak Kunststof 5l
€ 14,99€ 13,49-10%

Kerbl Pluimvee Drinkbak Kunststof 5l

(16)
Sale
Kerbl Pluimveedrinkbak Kunststof Wit
Vanaf€ 4,04-10%

Kerbl Pluimveedrinkbak Kunststof Wit

(81)
Sale
Kerbl Wandbakje voor Pluimvee 0,3 L
€ 0,99€ 0,89-10%

Kerbl Wandbakje voor Pluimvee 0,3 L

(12)
Sale
Kerbl Pluimvee Drinkemmer Groen 6l
€ 18,98€ 17,09-10%

Kerbl Pluimvee Drinkemmer Groen 6l

(1)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

We hebben een ruime keuze aan drinksystemen dus je vind altijd iets wat bij jou en je kippen past. Het belangrijkste merk in deze categorie is Kerbl. Uiteraard hebben we nog veel meer merken. Als je op zoek bent naar een specifiek merk kun je terecht in onze Merkenshop.

Het is voor dieren, en dus voor kippen, belangrijk om altijd beschikking te hebben over voldoende, vers en schoon drinkwater. Daarom zijn hiervoor verschillende systemen ontwikkeld. Je kunt kiezen voor een simpele drinkbak, die je goed schoonhoudt en waarvan je het water dagelijks ververst. Daarnaast zijn er verschillende drinkbakken, torens of drinkemmers die je kunt kiezen. Deze hebben allemaal een verschillende naam, maar het principe van deze kippendrinksystemen is hetzelfde: je doet water in een reservoir, doet hier een ‘deksel’ op en draait het geheel om. Door kleine gaatjes loopt het water in de onderkant van het drinksysteem. Wanneer een kip hieruit drinkt wordt het water meteen aangevuld met water uit het reservoir. Deze drinksystemen zijn erg handig om de hygiëne van het drinkwater op peil te houden.

Naast de mogelijkheid om te drinken is voeding natuurlijk ook belangrijk. Daarom hebben wij ook speciale kippenvoedersystemen. Naast een goede drinkbak is een goede voerderbak immers ook van belang. Daarom hebben wij een ruim assortiment waar je uit kunt kiezen.

Ben je benieuwd geworden wat wij allemaal te bieden hebben voor jouw kippen? Kijk dan gerust rond in onze webshop en laat je verbazen door het ruime aanbod. Wat jij ook nodig hebt, welke soort huisvesting je ook kiest voor je kippen: wij hebben alle kippenbenodigdheden. Natuurlijk wil je die spullen tegen de beste prijs kopen. Daarom maken wij bij Agradi gebruik van een stickeractie. Hiermee krijg je nog eens extra korting op de vaste lage prijs van vele producten uit ons assortiment. Bovendien hebben wij een Sale pagina waar je altijd vele artikelen vindt die in de aanbieding zijn. Wie weet staat er ook wel iets tussen voor kippen. Wat je ook nodig hebt, bij Agradi vind je altijd wat je zoekt!