Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Broedmachines

Broedmachines koop je uiteraard het goedkoopst in de online webshop van Agradi.nl. Een kippenleven begint bij het uitbroeden van het ei. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd

Soms lukt het om dit de kip zelf te laten doen en soms heeft de natuur wat hulp nodig. Daarom hebben wij verschillende broedmachines en andere accessoires om het broedproces voorspoedig te laten verlopen. De belangrijkste merken in dit assortiment zijn Olba en Kerbl. Als je op zoek bent naar een ander merk dan kun je terecht in onze Merkenshop.

Allereerst hebben we verschillende soorten broedmachines. We hebben kleine broedmachines en grote exemplaren. De formaten verschillen van 10 kippen eieren tot 160 kippeneieren. Uiteraard kunnen de machines ook gebruikt worden voor het uitbroeden van andere soorten eieren. Het is afhankelijk van het formaat eieren hoeveel er in een machine passen. Let wel goed op dat de instellingen voor het uitbroeden van alle vogelsoorten verschillend zijn.

Naast broedmachines hebben we ook nep eieren. Deze hebben meerdere functies. Allereerst stimuleren deze nepeieren het leggen van de kippen. Om eieren uit te kunnen broeden zijn immers wel eieren nodig. Bevruchte eieren natuurlijk, als er geen haan bij de hennen loop zullen de eieren uiteraard niet uitkomen.Daarnaast kan ook het broedgedrag van de kippen beïnvloed worden. Zo kan het toevoegen van een nep ei ervoor zorgen dat een broedmachine niet nodig is, maar dat de kip de eieren zelf uit kan broeden.

Ook hebben we bij Agradi warmte platen. Als de eieren in de broedmachine uitgekomen zijn, moeten de kuikens zich natuurlijk wel warm kunnen houden. In dit geval hebben ze niet de mogelijkheid om onder de kip te kruipen dus zal de warmte van een andere bron moeten komen.

Wat je ook zoekt, wij Agradi vind je alles wat je nodig hebt. Nadat de kuikens uitgebroed zijn heb je namelijk nog veel meer spullen nodig. Wij bieden je een ruim assortiment aan kippen benodigdheden, waaruit je alles kunt verkrijgen wat je nodig hebt voor het houden van kippen. Bovendien betaal je bij ons nooit teveel. Wij maken namelijk gebruik van een kortingsactie die op een groot deel van ons assortiment geldt. Hiermee krijg je nog eens extra korting op de vaste lage prijs, kom dus snel kijken in onze webshop!