Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Bekijk de 10 beste Sinterklaas tips! Klik hier >>

Bekijk de 10 beste Sinterklaas tips! Klik hier >>

Veemarkering

Schapenmarkering koop je voordelig bij Agradi!

Wij bieden een ruim assortiment aan schapen markering, dit wordt gebruikt door schapenhouders om op deze manier schapen uit elkaar te houden. Het markeren van schapen heeft meerdere doeleinden, zo kan er met een markering voor schapen worden aangegeven dat een schaap gedekt is, of nog gedekt moet worden of als een bepaald schaap in de gaten moet worden gehouden om wat voor reden dan ook. Agradi verkoopt uitsluitend diervriendelijke schapenmarkering, zodat het schaap geen schade oploopt van het markeren. De schapen markeringsmiddelen proberen wij voor de meest voordelige prijs aan te bieden voor je, zodat je niet veel geld kwijt bent. Kijk snel verder voor ons gehele assortiment voor alle schapen markeringsproducten!

Wij verkopen bijvoorbeeld Wolverf, dat op de vacht van schapen kan worden gesmeerd. Speciale schapenverf is te verkrijgen in emmers en in bussen, zoals in de categorie Markeringsspray. Schapenverf is makkelijk uitwasbaar voor je kleding en is zeer goed drogend. De schapenkleurstof uit emmers, kan door middel van stempels op het schaap worden aangebracht. De speciale stempels die nodig zijn om de schapen te markeren zijn ook bij Agradi te koop. Deze zijn in verschillende vormen te verkrijgen. De schapen markeringsverf is te verkrijgen in hoeveelheden van 1 kg en de spuitbussen zijn te verkrijgen in 500 ml flessen.

Wij hebben verschillende soorten kleuren voor het markeren van schapen zo is er bijvoorbeeld verf in de kleuren groen, blauw en rood te verkrijgen. Markering van schapen via schapenverf is niet schadelijk voor het schaap, omdat de verf wordt aangebracht op de vacht van het schaap, en niet op de huid. De verf blijft langdurig zitten en is goed zichtbaar op elk soort schaap.

Kortom de beste hulpmiddelen voor schapenmarkering vind je goedkoop bij Agradi.nl. Ook hebben wij voor schapen verschillende dekblokken, die ook als markering middel dienen. Verder heeft Agradi diverse middelen voor lammeren, en hebben wij diverse voerproducten voor schapen.