Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

Agradi, de beste webwinkel van Nederland? Stem hier >

Agradi, de beste webwinkel van Nederland? Stem hier >

Voerbakken

Kippenvoedersystemen koop je het allergoedkoopst in de online webshop v an Agradi.nl. Voer is een van de belangrijkste behoeften van kippen.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Voederautomaat pluimvee
  vanaf € 16,14 -15%

  Voederautomaat pluimvee

  (68)
 2. Nieuw
  Agradi Voerbak Grijs
  € 4,95

  Agradi Voerbak Grijs

  (2)
 3. Sale
  Kerbl Egrenering Apparaat Zwart/Geel
  € 49,99 € 37,49 -25%

  Kerbl Egrenering Apparaat Zwart/Geel

  (0)
 4. Kerbl Pluimvee Voerbak Metaal
  vanaf € 7,64 -10%

  Kerbl Pluimvee Voerbak Metaal

  (39)
 5. Sale
  Olba Plastic Voersilo met Deksel
  vanaf € 3,77 -10%

  Olba Plastic Voersilo met Deksel

  (13)
 6. Kerbl Pluimveevoerbak Kunststof
  vanaf € 7,64 -10%

  Kerbl Pluimveevoerbak Kunststof

  (3)
 7. Kerbl Voerautomaat voor Pluimvee 3kg
  € 12,49 € 11,39 -9%

  Kerbl Voerautomaat voor Pluimvee 3kg

  (5)
 8. Gaun Pluimvee Voerbakje Kunststof met Ophanghaak
  € 2,00

  Gaun Pluimvee Voerbakje Kunststof met Ophanghaak

  (1)
 9. Sale
  Kerbl Graanmolen 750 W
  € 295,00 € 250,75 -15%

  Kerbl Graanmolen 750 W

  (4)
 10. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Het is daarom belangrijk dat je een goede voerbak voor ze hebt. Wij bieden een ruim assortiment aan voedersystemen, dus bij ons vind je altijd wat je zoekt. De belangrijkste merken in deze categorie zijn Hentastic en Kerbl. Natuurlijk hebben wij nog veel meer merken. Als je een voorkeur hebt voor een specifiek merk dan kun je terecht in onze Merkenshop.

Het merk Hentastic heeft naast voersystemen ook verschillende aanvullingen op de voeders van kippen. Zo heeft dit merk ook een soort kippensnacks in verschillende soorten en maten. Deze kun je geven naast het gewone voer en passen goed bij de gezonde voeding voor je kippen.

Er zijn verschillende soorten kippenvoersystemen.  Zo kun je kiezen voor een standaard voerbak waar je het kippen voer zo in kunt gooien. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om voor een voersilo of een automatische voerbak te kiezen. Dit werkt hetzelfde als vele drinksystemen. Je vult een silo met voer en op het moment dat de kippen eruit eten komt er steeds nieuw voer naar beneden tot het voer in de silo op is. Op deze manier weet je zeker dat je kippen altijd vers voer eten. Bij zo een voedersysteem is de hygiëne van het voer makkelijker te controleren. Een gewone voer bak kan natuurlijk ook, alleen moet je hier goed opletten dat je niet steeds nieuw voer over het oude heen blijft gooien. Uiteindelijk ontstaat er dan bederf.

Naast een grote variatie aan voersystemen hebben we ook verschillende drinksystemen. Naast eten is vers water voor kippen natuurlijk ook essentieel. Daarom bieden wij een ook ruime keuze in drinkbakken voor kippen aan. Wat je ook zoekt voor je kippen, bij ons vindt je alle kippen benodigdheden om je dieren goed te kunnen houden en verzorgen. Bovendien maken wij gebruik van een stickeractie. Met deze actie krijg je nog eens extra korting op de vaste lage prijs van vele producten. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald. Benieuwd of dit ook voor jouw product geldt? Kom dan snel een kijkje nemen in onze webshop!