Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Voer en Voertonnen

Kijk hieronder voor ons assortiment aan voertonnen voor onder andere pluimvee! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Het belang van voertonnen

Voerzakken zijn vaak lastig op te bergen en door het in een voerton te doen blijft het voer ook nog langer vers. Daarnaast staat voer vaak in een schuur en muizen kunnen gemakkelijk door een zak heen eten, hierdoor wordt het voer opgegeten en zullen muizen zich vermeerderen. Om dit te voorkomen is het belangrijk voer op te bergen op een luchtdichte plek. Een voerton kan ook helpen tegen het verspreiden van de geur van voer, hierdoor worden ook geen dieren aangetrokken.

Verschillende soorten voertonnen

In het assortiment van Agradi zitten verschillende voertonnen met diverse deksels. Er zijn bijvoorbeeld voertonnen met een draaisluiting. Deze voertonnen zijn heel erg goed luchtdicht en zullen ook niet zomaar open gaan wanneer ze getransporteerd worden. Dan zijn er nog voertonnen met zijsluitingen aan de deksel. En als laatste voertonnen met deksel waarbij de deksel erop geduwt wordt. Deze voerton sluit ook prima af, maar het kan voorkomen dat de deksel los komt bij transport. Naast de soort voerton is het ook belangrijk om te kijken naar de inhoud, zo hebben we voertonnen met maten van 3 liter tot en met 80 liter. Voertonnen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen, wit, zilver en blauw.

Naast de voertonnen hebben we natuurlijk ook de inhoud ervoor te koop, kijk hiervoor bij voer. Om te zien of er kortingsacties zijn die gelden voor de voertonnen of andere producten, kijk dan op de sale en/of outlet pagina.