Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *

Zomer SALE! Tot 20% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Zomer SALE! Tot 20% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Western Bitten

Westernbitten koop je natuurlijk het goedkoopst bij Agradi.nl!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Feeling Trainingsbit Koperen
  € 32,90 € 29,61 -10%

  Feeling Trainingsbit Koperen

  (2)
 2. Sale
  Pfiff Western Bustrens 12.5cm
  € 19,95 € 15,96 -20%

  Pfiff Western Bustrens 12.5cm

  (20)
 3. Sale
  Feeling Bit Amerikaans Flexi
  € 34,90 € 31,41 -10%

  Feeling Bit Amerikaans Flexi

  (0)
 4. Stübben Golden Wings 4in1 Enkel Gebroken Trens Sweet Iron
  € 94,50

  Stübben Golden Wings 4in1 Enkel Gebroken Trens Sweet Iron

  (1)
 5. Sale
  Feeling Trainingsbit
  € 36,90 € 33,21 -10%

  Feeling Trainingsbit

  (2)
 6. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Westernbitten zijn er in verschillende vormen en maten. Ze hebben dan ook niet allemaal dezelfde functie. Je kunt bij Agradi westernbitten kopen van onder andere HKM Western en Pfiff. We hebben nog meer merken dus als je op zoek bent naar iets anders kun je terecht in onze Merkenshop.

Om te beginnen kennen we binnen de western de Snaffle. Dit bit kun je vergelijken met een Engelse trens. Over het algemeen worden paarden hiermee getraind. Het mondstuk kan zowel gebroken als ongebroken zijn en de ringen kunnen verschillende vormen hebben. Het volgende bit wat we kennen zijn de Shanks. Het verschil met de Snaffle zijn de scharen. De shanks zorgt voor druk achter de oren en onder de kin. Bovendien zorgen de scharen ervoor dat het mondstuk in de mond kan kantelen waardoor er een andere werking ontstaat. Een gebroken shank wordt ook wel een shank-snaffle genoemd.

Voordat je een westernbit uitkiest is het dus belangrijk om te weten wat je nodig hebt. Want zo simpel is dat dus nog niet. Bovendien zijn er ook bitten die niet specifiek voor de westernsport gebruikt hoeven te worden, maar ook geschikt zijn in andere takken van de paardensport. Naast bitten hebben we bij Agradi nog veel meer voor westernruiters. Wat dacht je van Westernpads of zelfs complete westernzadels? De westernsport is misschien niet de meeste beoefende sport in Nederland, maar dat betekend niet dat wij hier geen artikelen voor hebben. Wij zijn er voor iedereen en hebben dus ook een ruim assortiment voor de westernruiters!

Dus ga je een westernbit kopen? Of ben je op zoek naar iets anders voor je paard? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bovendien maken wij gebruik van de Agradi stickeractie. Deze geldt op een groot deel van ons assortiment. Met deze actie krijg je nog eens extra korting op de vaste lage prijs. Zo betaal je nooit te veel! Benieuwd geworden naar wat Agradi jou te bieden heeft? Kom dan snel een kijkje nemen in onze webshop, want bij Agradi vind je altijd wat je zoekt!