Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Bakken

Wil jij een kattenbak aanschaffen, maar weet je echter niet wat voor vulling je nodig hebt? Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Kerbl Kattentoilet met Rand 51x35x13cm Assorti
€ 7,49€ 6,85-9%

Kerbl Kattentoilet met Rand 51x35x13cm Assorti

(17)
Sale
Kerbl Voorlegger voor Kattentoilet
€ 6,99€ 3,98-43%

Kerbl Voorlegger voor Kattentoilet

(82)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

Niet alleen de juiste kattenbak is belangrijk, ook de juiste vulling is cruciaal. De verkeerde kattenbakvulling kan ervoor zorgen dat jouw kat niet of niet graag de kattenbak gebruikt. Let hier dus goed op. Bij Agradi hebben we verschillende soorten vullingen voor jouw kattenbak.

Een kat kan misselijk worden door geuren. Het gebruik van strooisel met een geur, met deodorant of desinfecterende middelen met een wat sterkere geur kunnen ervoor zorgen dat een kat de kattenbak niet gebruikt. Dit probleem is vaak te zien bij katten die gevoelig zijn voor (bepaalde) geuren. Gebruik hiervoor altijd vulling en schoonmaak middelen met een milde geur. De schoonmaakmiddelen die specifiek gemaakt zijn voor het reinigen van kattenbakken bevelen wij aan voor gebruik.

De vulling van de kattenbak is bepalend voor een kat of deze wilt gebruiken of niet. Wanneer een kattenbakvulling wordt verandert in samenstelling of soort, kan de kat ervoor kiezen om de kattenbak niet meer te gebruiken. Bijvoorbeeld hardhout pellets zijn geschikt voor jonge katjes, maar zodra deze wat zwaarder worden in gewacht, zijn er katten die het niet meer prettig vinden om over dit ongemakkelijke oppervlak te lopen en hun behoefte te doen. Wat oudere, grotere katten geven vaak de voorkeur aan fijner, korrelig vulling dat veel weg heeft van zand in de structuur. Vaak zonder extra toegevoegde geuren en kleuren. Sommige katten vinden dit echter geen probleem. Het is net wat jij en jouw kat willen.

Wanneer je het type vulling toch wilt veranderen, mix dan de nieuwe vulling even met de oude vulling voor ongeveer een week of twee, om zo de reactie van jouw kat te beoordelen. Als de reactie positief is, kun je de oude vulling afbouwen en steeds meer vervangen met het nieuwe. Succes met het maken van een keuze!