Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Verm-X

Darmhygiëne van Verm-X koop je voordelig online bij Agradi.nl! Verm-X is gespecialiseerd in het maken van hoogwaardig diervoer voor een zeer grote groep diersoorten. Het merk heeft een groot assortiment aan producten voor jouw huisdieren waar deze gezond en fit mee blijven. De verschillende diervoeding van Verm-X bevinden zich in het assortiment van de darmhygiëne in de Drogist. De producten van Verm-X zijn onder andere bedoeld voor kleine huisdieren zoals reptielen en vogels maar ook voor bijvoorbeeld paarden en lama’s heeft het merk een mooi aanbod aan producten. Om meer informatie over Verm-X te krijgen kan je nu verder lezen, bezoek ook eens onze website voor ons ruime assortiment aan dierbenodigdheden. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Verm-X Treats voor Honden
Vanaf€ 8,94

Verm-X Treats voor Honden

(30)
Verm-X Treats voor Katten
Vanaf€ 7,99

Verm-X Treats voor Katten

(30)
Sale
Verm-X Keep-Well voor Pluimvee 250gr
€ 20,95€ 16,76-20%

Verm-X Keep-Well voor Pluimvee 250gr

(0)
Nieuw
Verm-X Daily Plus voor Paarden 1,5kg
€ 47,95

Verm-X Daily Plus voor Paarden 1,5kg

(0)
Verm-X Vloeibaar voor Honden 1ltr
€ 90,95

Verm-X Vloeibaar voor Honden 1ltr

(21)
Verm-X Vloeibaar voor Paarden
Vanaf€ 19,50

Verm-X Vloeibaar voor Paarden

(11)
Aantal per pagina:
24

Verm-X zet zich in voor dieren met voeding die ervoor zorgt dat de darm -flora en -hygiene goed blijven werken. Het merk begon met het produceren van paardenvoeding in 2002 in samenwerking met natuurgeneeskundigen. Verm-X begon met de productie van een gezond kruidenpreparaat maar is inmiddels uitgegroeid met een assortiment voor onder andere honden, katten, paarden, knaagdieren, rundvee en pluimvee.

Verm-X maakt voeding voor dieren die verkrijgbaar is zonder recept. Wel wordt het product steeds vaker aanbevolen door dierenartsen. Ook wordt de receptuur telkens verbeterd op basis van wetenschappelijk onderzoek. De brokken van Verm-X zijn makkelijk toe te dienen bij dieren en ook vinden zij de brokjes en koekjes vaak erg smakelijk.

De Verm-X koekjes voor de hond zijn geschikt om dagelijks als beloning te geven aan je honden. Ook zijn zij zeer geschikt als snack tussendoor, bijvoorbeeld na een stevige wandeling. Verder is Verm-X vloeibaar verkrijgbaar voor de hond welke tijdens een maandelijkse drie daagse kuur door het eten kan worden gemengd. Als laatst zijn er ook Verm-X pellets voor honden welke ondersteunen bij een goed darmwerking en gemaakt zijn van natuurlijke producten.

Ook zijn er diverse producten voor paarden verkrijgbaar van Verm-X zoals Verm-X Powder voor paarden. Dit product hebt bij de bestrijding van wormen. Ook is er een kruidenpreparaat voor paarden in vloeibare vorm verkrijgbaar voor het verzorgen van de darmen.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Verm-X in ons assortiment welke ervoor zorgen dat al jouw dieren goed verzorgt worden en zorgen voor een goede werking van de darmen.