Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

Verm-X

Darmhygiëne van Verm-X koop je voordelig online bij Agradi.nl! Verm-X is gespecialiseerd in het maken van hoogwaardig diervoer voor een zeer grote groep diersoorten. Het merk heeft een groot assortiment aan producten voor jouw huisdieren waar deze gezond en fit mee blijven. De verschillende diervoeding van Verm-X bevinden zich in het assortiment van de darmhygiëne in de Drogist. De producten van Verm-X zijn onder andere bedoeld voor kleine huisdieren zoals reptielen en vogels maar ook voor bijvoorbeeld paarden en lama’s heeft het merk een mooi aanbod aan producten. Om meer informatie over Verm-X te krijgen kan je nu verder lezen, bezoek ook eens onze website voor ons ruime assortiment aan dierbenodigdheden.  
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Verm-X Vloeibaar voor Postduiven
  vanaf € 49,95

  Verm-X Vloeibaar voor Postduiven

  (1)
 2. Verm-X Brokjes Extra Strong voor Paarden
  vanaf € 11,95 -20%

  Verm-X Brokjes Extra Strong voor Paarden

  (73)
 3. Verm-X Korrels voor Pluimvee
  vanaf € 20,95

  Verm-X Korrels voor Pluimvee

  (42)
 4. Verm-X Brokjes voor Schapen & Geiten
  vanaf € 35,95 -8%

  Verm-X Brokjes voor Schapen & Geiten

  (25)
 5. Verm-X Nuggets voor Knaagdieren
  vanaf € 7,25 -3%

  Verm-X Nuggets voor Knaagdieren

  (5)
 6. Verm-X Brokjes voor Alpacas en Lamas
  vanaf € 36,95

  Verm-X Brokjes voor Alpacas en Lamas

  (0)
 7. Keep-Well voor Pluimvee
  vanaf € 18,95 -5%

  Keep-Well voor Pluimvee

  (0)
Aantal per pagina:
24 96

Verm-X zet zich in voor dieren met voeding die ervoor zorgt dat de darm -flora en -hygiene goed blijven werken. Het merk begon met het produceren van paardenvoeding in 2002 in samenwerking met natuurgeneeskundigen. Verm-X begon met de productie van een gezond kruidenpreparaat maar is inmiddels uitgegroeid met een assortiment voor onder andere honden, katten, paarden, knaagdieren, rundvee en pluimvee.

Verm-X maakt voeding voor dieren die verkrijgbaar is zonder recept. Wel wordt het product steeds vaker aanbevolen door dierenartsen. Ook wordt de receptuur telkens verbeterd op basis van wetenschappelijk onderzoek. De brokken van Verm-X zijn makkelijk toe te dienen bij dieren en ook vinden zij de brokjes en koekjes vaak erg smakelijk.

De Verm-X koekjes voor de hond zijn geschikt om dagelijks als beloning te geven aan je honden. Ook zijn zij zeer geschikt als snack tussendoor, bijvoorbeeld na een stevige wandeling. Verder is Verm-X vloeibaar verkrijgbaar voor de hond welke tijdens een maandelijkse drie daagse kuur door het eten kan worden gemengd. Als laatst zijn er ook Verm-X pellets voor honden welke ondersteunen bij een goed darmwerking en gemaakt zijn van natuurlijke producten.

Ook zijn er diverse producten voor paarden verkrijgbaar van Verm-X zoals Verm-X Powder voor paarden. Dit product hebt bij de bestrijding van wormen. Ook is er een kruidenpreparaat voor paarden in vloeibare vorm verkrijgbaar voor het verzorgen van de darmen.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Verm-X in ons assortiment welke ervoor zorgen dat al jouw dieren goed verzorgt worden en zorgen voor een goede werking van de darmen.

Geen dierenarts meer voor Beck!

Dierenvriend Mandy Beales vertelt haar bijzondere verhaal over de langharige Duitse herder Beck die 11 jaar oud is en door allergieën werd geplaagd.

“Beck heeft negen jaar lang een vorm van eczeem gehad. We liepen af en aan naar de dierenarts, om steeds weer thuis te komen met corticosteroïdenzalf. Beck had er zwaar onder te lijden; hij kreeg allerlei kwalen in zijn hele lichaam. Zijn vacht voelde plakkerig aan en zijn huid had een aparte, onprettige geur. Onze dierenarts adviseerde ons een allergietest, waarvan de resultaten schokkend waren. Beck was allergisch voor de meeste ingrediënten van hondenvoeding, waaronder rund, varkensvlees, lamsvlees, eend, kip, kalkoen, granen, sojabonen en rijst. Daarnaast werd een allergie gevonden voor huismijt en bepaalde grassoorten.

Na deze testresultaten hebben we onmiddellijk Becks dieet aangepast en hem een jaar dagelijks antihistaminica gegeven. Daarnaast kreeg hij een hoge dosis corticosteroïden toegediend (waardoor hij een opvliegend karakter kreeg) en antibiotica.

Ik raakte steeds bezorgder om Becks welzijn bij zoveel verschillende medicijnen en zijn veranderende temperament. Op dat moment besloot ik Allergy-X kruidenkoekjes te proberen.

Beck krijgt nu zes maanden Allergy-X. Hij heeft geen medicatie meer nodig en ziet er prachtig uit. Hij heeft heldere ogen, een glanzende vacht en geen kwalen meer! Wanneer Beck de keuze heeft tussen Allergy-X en zijn voer, kiest hij voor Allergy-X. Met zijn 11 jaar heeft hij nu een betere huid en vacht dan ooit tevoren.

Ik gebruik nu ook Verm-X voor het natuurlijke darmhygiëne van mijn honden, katten en paarden, met hetzelfde succes.”


Universitaire testen met Verm-X

Universitaire testen laten zien dat Verm-X effectiever is dan sommige chemische darmhygiëneproducten, en vriendelijker.

Wetenschappelijke literatuur duidt aan dat 100% van de paardachtigen in Groot Britannië in verschillende mate besmet zijn met Cyathostomin (een kleine strongyliden), te danken aan het feit dat er geen regels zijn met betrekking tot ontwormen.

Recent onderzoek door Gillian Green (2005) van een van Schotlands’ beste Universiteiten heeft Verm-X vergeleken met veel gebruikte chemische middelen. Voor het experiment werd een in vitro larve-eitje ontwikkeld. De middelen werden vergeleken op hun werkzaamheid, met andere woorden, hoeveel larve-eieren zich ontwikkelde tot larve. Verm-X bleek het ontwikkelen van de larve-eieren met 91,3% te verminderen, zelfs wanneer alleen één dosis werd gebruikt in plaats van de aangegeven 5-daagse kuur. Middelen met Fenbendazol als werkzame stof bleken slechts 28,6% te verminderen (zie grafiek).

De werkzaamheid van Verm-X in deze testen laten zien dat het 100% kruiden mengsel van Verm-X net zo effectief is als veel gebruikte chemische middelen maar met een vriendelijkere inwerking op het gehele interne systeem van het paard, het is een veilig en natuurlijk alternatief. Er zijn geen bekende negatieve bijverschijnselen bekend bij Verm-X maar paardeneigenaren geven aan dat hun paarden een verbeterde glanzende vacht en verbeterde eetlust hebben na het gebruik van Verm-X.

Dit mengsel van kruiden hebben dan ook een gezonde en goede werking!


Onderzoek door: Gillian Green BHSAI, Aberdeen, Scotland

Vertaald door: Natuurlijk Ruiterschap

Verm-X Universitaire Test Uitslagen

Verm-X informatie

Verm-X is een speciaal ontwikkeld kruidensupplement om de darmhygiëne bij (huis)dieren op een natuurlijke manier onder controle te houden. Geef uw dier ook Verm-X en ontdek waarom steeds meer diereigenaren niet meer anders willen!

Filosofie

Voorbeeld: we behandelen onze (huis)dieren regelmatig. Doel is om het dier gezond te houden en de veiligheid van mensen te waarborgen. Vaak is de behandeling preventief en behandelen we onze dieren met medicijnen, terwijl er niets te genezen valt. Bij Verm-X vinden we het belangrijk dieren gezond te houden en alleen medicijnen te gebruiken als het nodig is.

De gezondheid van uw (huis)dier

Heeft u er wel eens bij stil gestaan wat het effect van chemische middelen is op het lichaam van uw (huis)dier en het milieu? Er zijn steeds meer bacteriën, wormen, schimmels ed. die immuun zijn voor de gangbare middelen. Dit betekent dat over een tijdje mogelijk geen enkel middel meer beschikbaar is om besmettingen te lijf te gaan.

Chemische darmkuren veroorzaken bij meer en meer dieren gezondheidsklachten. Klachten die door hun eigenaar niet meteen in verband worden gebracht met het de darmen, zoals een doffe vacht en een geprikkelde huid.

Daarnaast komt een kuur die u uw (huis)dier geeft het milieu niet ten goede: alle chemische resten die met de ontlasting worden uitgescheiden, hebben een negatief effect op het bodemleven – en daarmee op de natuurlijke voedselketen.

Een natuurlijke darmreiniger

Verm-X is een natuurlijke darmreiniger. Dieren in hun natuurlijke leefomgeving krijgen door een grote variatie aan voeding precies de juiste samenstelling van kruiden binnen. Zij doen als het ware aan zelfbescherming door verhoogde weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels. Verm-X is gebaseerd op deze manier van preventie op basis van voedselkeuze.

Verhoogde weerstand

Het supplement Verm-X is onder meer samengesteld uit kruiden. Een gezond dier is aanzienlijk minder aantrekkelijk voor invloeden van buitenaf.

Verm-X is verkrijgbaar in een vloeibare variant, maar ook verwerkt in een lekker koekje of brokje.

Ook voor uw (huis)dier is Verm-X verkrijgbaar:

 • Paarden
 • Honden en katten
 • Runderen en varkens
 • Geiten en schapen
 • Alpaca’s en Lama’s
 • Pluimvee
 • Knaagdieren
 • Volièrevogels
 • Postduiven

Waarom Verm-X?

 • Aanbevolen door een groeiend aantal dierenartsen
 • Voortdurend verbeterd recept door wetenschappelijk onderzoek
 • Eenvoudig toe te dienen
 • Dieren vinden de brokjes en koekjes vaak erg lekker
 • Geen resistentie bekend
 • 100% natuurlijke ingrediënten op biologische wijze verbouwd
 • Geschikt voor biologische veehouderij
 • Zonder recept verkrijgbaar

Ervaring van een Verm-X gebruiker

“Na het toedienen van de chemische darmhygiënemiddel raakte mijn dressuurpaard steeds in een gezondheidsdip. Zijn vacht werd dof, hij at slecht en zag er zichtbaar slechter uit. Het duurde een paar jaar voordat ik de link legde tussen deze verminderde gezondheidstoestand en het preventief reinigen van de darmen van mijn paard. Ik ben gaan zoeken naar alternatieven en kwam uit bij Verm-X.

Ik voer nu al meer dan een jaar maandelijks Verm-X bij en mijn paard heeft geen last meer gehad van de kwalen die hij steeds had na het chemische behandeling. Regelmatig laat ik zijn mest controleren: niet één keer werd aangetoond dat chemisch behandeling nodig zou zijn. Mijn paard en ik weten het zeker: wij blijven bij Verm-X!”