• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Spijsverteringsondersteuning voor katten

 1. € 23,99 € 20,59 -14%
  Puur Natuur Dolor / Plus + Paard/Pony 100ml
  (0)
 2. Nieuw
  € 9,85 € 9,36 -5%
  Beaphar NutriSupport Digestion Kat 12 st
  (0)
Aantal per pagina:
20 100
ext-align: justify;">Om de spijsvertering van de kat te ondersteunen kan men kiezen voor een supplement. Een supplement ondersteunt de kat met de nodige voedingsstoffen. Een supplement waarvoor men kan kiezen is Puur Natuur Spijsvertering, wat werkt voor goed functionerende darmen. Wanneer de kat last heeft van dunne ontlasting kan dit komen door een virale of bacteriële infectie, in dit geval wordt er te veel vocht uit het lichaam gehaald. Hierdoor kan het zijn dat de kat uitgedroogd raakt. In dit geval is het dus erg belangrijk dat men de kat tijdig behandeld. Het product kan ook ingezet worden in geval van obstipatie, in dit geval is het belangrijk dat de kat naast het supplement voldoende drinkwater tot zijn beschikking heeft.
Dit supplement kan eenvoudig door het voer van de kat gemengd worden. Bij droog voer moet het poeder eventueel wat bevochtigd worden, aangezien het anders in weggeblazen wordt tijdens het eten of het poeder blijft in de voerbak achter. Wanneer de kat het poeder niet lekker vindt en het niet wil eten wanneer het door het voer zit, kan er ook voor gekozen worden om het poeder te verwerken in wat lekkers.

Voor de verdere ondersteuning van de spijsvertering kunnen ook de producten in de categorie Darmhygiëne gebruikt worden.