Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Spier ondersteuning

In deze categorie vind je de producten voor de spierverzorging van de kat. Over het algemeen beweegt een kat erg sierlijk. Meer informatie

0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:

Deze beweging wordt mede mogelijk gemaakt door de spieren. Om op een goede manier te functioneren hebben de spieren de nodige verzorging nodig. Deze producten vind je bij Agradi in de productcategorie spierverzorging voor katten.

Er zijn verschillende manieren waarop men de spieren van de kat kan ondersteunen. De meest voorkomende vorm van spierverzorging is in de vorm van supplementen. Er zijn supplementen verkrijgbaar in de vorm van een poeder. Dit poeder kan eenvoudig door het voer van de kat gemengd worden. Eventueel moet dit poeder wat bevochtigd worden, voornamelijk bij droog voer, aangezien anders een deel in de voerbak blijft liggen of wordt weggeblazen tijdens het eten. Dit poeder is onder andere verkrijgbaar van Phytonics.

Naast de supplementen in poedervorm zijn er ook verschillende supplementen beschikbaar in vloeibare vorm. Dit supplement kan ook gemakkelijk door het voer gemengd worden, maar mogen ook eventueel op wat lekkers gedruppeld worden of aan het drinkwater worden toegevoegd. Een bekend merk is Puur Natuur.