Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Schapen en Geiten

In deze categorie vind je een groot assortiment Schapen- en Geitennetten Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Bij Agradi vind je een groot assortiment afrasteringen voor onder andere schapen en geiten. Geschikt voor het afzetten van bepaalde stukken grond waar de dieren mogen lopen. Deze netten zijn heel gemakkelijk en snel te verplaatsen en dus volledig mobiel. Naast het gebruik voor schapen en geiten kunnen deze netten natuurlijk ook voor andere dieren gebruikt worden. Bijvoorbeeld als afrastering voor jouw hond op de camping.

Schapennetten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen; verschillende hoogtes en lengtes. Zo kun je altijd wel een passend net vinden voor bij jou in de tuin, op het weiland of het erf. Er zijn bijvoorbeeld netten met een hoogte van 90cm of 108cm en lengtes van 25 meter of 50 meter.

Bij Agradi kan je netten vinden van bijvoorbeeld de bekende merken Kerbl, Ako en Patura.

Tevens zijn de netten beschikbaar in meerdere kleuren, zoals oranje, zwart en groen.

De paaltjes van deze netten hebben een enkele of dubbele pen. Een dubbele pen betekent dat de paaltjes met 2 pinnen de grond in gaan, deze staan dus steviger dan een enkele pen. De keuze tussen een enkele of dubbele pen is gebaseerd op het soort dier wat je hebt en op wat voor grond ze staan. Bijvoorbeeld in een wat minder stevige grond kan dubbele pen een goede keuze zijn. Dus een enkele pen kan meer dan genoeg stevigheid bieden in bepaalde situaties, voor andere situaties kun je beter een dubbele pen gebruiken.

Zo is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van stroom. Schrikdraad kan helpen bij het tegen houden van jouw dieren. Als je nog een goed schrikdraadapparaat zoekt voor het schapennet, bekijk dan ons assortiment!