Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Hooiharken

Agradi heeft diverse soorten hooi- en grasharken in haar assortiment in verschillende vormen en maten. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Kerbl Steel voor Hooivork geb. 36mm
€ 8,99€ 8,88-1%

Kerbl Steel voor Hooivork geb. 36mm

(7)
Agradi's keuze
Kerbl Hark Kunststof 16t
€ 16,48€ 15,99-3%

Kerbl Hark Kunststof 16t

(19)
Kerbl Hooihark Fix 22 Tanden 71cm
€ 44,99

Kerbl Hooihark Fix 22 Tanden 71cm

(1)
Kerbl Grip voor Handvergaarhark
€ 11,49

Kerbl Grip voor Handvergaarhark

(1)
Outlet
Kerbl Tand voor Handvergaarhark 25cm
€ 2,69€ 1,89-30%

Kerbl Tand voor Handvergaarhark 25cm

(0)
Agradi's keuze
Atlas Hooihark Kunststof Los Recht
€ 17,48

Atlas Hooihark Kunststof Los Recht

(18)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

Naast de hooi- en grasharken kun je bij Agradi ook handvergaarharken vinden. Voor de handvergaarharken hebben wij diverse losse onderdelen in ons assortiment. Zo kun je bij ons losse tanden voor een handvergaarhark vinden in verschillende lengtes. De tanden zijn verkrijgbaar in de maten 12 cm, 25 cm en 30 cm. In deze productcategorie kun je ook losse stelen en handvaten bestellen voor de handvergaarhark.

De hooi- en grasharken zijn gemaakt van verschillende materialen zoals kunststof, aluminium en metaal. De harken zijn verkrijgbaar met één zijde tanden of dubbelzijdig. De grasharken hebben meer tanden dan de hooiharken, hierdoor neem je meer gras per beweging mee wat arbeid bespaard. Het aantal tanden verschilt van 16 tot wel 32. Verder kun je in ons assortiment kiezen voor rechte of schuine harken, net wat jij het prettigst vindt. De harken zijn los verkrijgbaar met een lengte van 65 cm, 72 cm, 78 cm en 85 cm.

Voor de losse harken hebben wij een Kerbl steel voor Hooivork gebogen. Deze steel past in bijna alle hooi- en grasharken. De steel heeft doorsnede van 36 mm wat prettig in de hand ligt.

Wanneer je met grote hoeveelheden hooi en stro werkt is de Kerbl Hooisnijder TF 2000 M zeer aan te bevelen. Deze hooisnijder kan zonder problemen zowel verticaal als horizontaal door de dikste hooi- en strobalen heen snijden. De hooisnijder is simpel in gebruik, snel en geruisloos. Naast hooi en stro komt de hooisnijder zonder problemen ook door ander geperst- en silo voeder heen. Hierbij kan gedacht worden aan mais, ingekuild grassilage, gierst enzovoorts. De hooisnijders is veilig in gebruik door de gesloten snijmessen, radio ontstoring, beveiligde hoofdschakelaar en een dubbele isolatie voor de elektromotor.

De hooi- en grasharken zijn van de merken Kerbl en Atlas. Alle producten die je in de categorie Hooiharken terugvindt zijn zeer duurzaam en onderhoudsarm in gebruik.

Voor een hooi- of grashark en losse onderdelen daarvan, ben je bij Agradi aan het juiste adres!