Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Hooivorken

Bij Agradi kun je diverse soorten stro- en hooivorken vinden. In ons ruime assortiment vind je hooivorken met 2, 3, 4 of meer tanden, daarnaast kun je uit diverse soorten stelen kiezen.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd

Bij Agradi heb je de keuze uit zowel rechte als gebogen stelen, van diverse materialen. Zo hebben wij stelen van diverse houtsoorten, roestvrijstaal, aluminium of met een kunststof coating. Deze zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, zodat het altijd prettig werken.

Een twee- of drietandige hooivork is ideaal voor het losmaken en uitschudden van hooiplakken. Op deze manier wordt het stof van het hooi gescheiden, daarnaast is het makkelijker eten voor je pony of paard.

Alle hooivorken die je in ons assortiment kunt vinden zijn van zeer goede kwaliteit, duurzaam en onderhoudsvriendelijk in gebruik. Hooivorken en stelen zijn van merken zoals Atlas, Connex, Kerbl, Horze en vele andere merken.

Een hooivork met vier tanden is prettig in gebruik om het hooi extra op te schudden en in de stal of kruiwagen te doen. Deze vorken kun je ook voor andere dingen gebruiken, zoals mest verwijderen of in de tuin. De lengte van de tanden is zeer verschillend, bij bijvoorbeeld langere tanden kun je meer stro of hooi in een keer opschudden of verplaatsen. Bij vorken waar de tanden verder uit elkaar zitten kun je hooi makkelijker opschudden, andersom kun je het ruwvoer makkelijker verplaatsen. Het is net voor welk doeleinde je de stro- of hooivork voor wilt gebruiken. Een aanbevolen hooivork is bijvoorbeeld de Atlas 3-tands hooivork.

De vorken zijn van verschillende materialen zoals kunststof, brons, verzinkt metaal, staal of RVS. De kunststof hooivorken bestaan uit erg veel tanden, waardoor deze zeer geschikt zijn voor het fijne hooi. Uiteraard zijn er ook losse hooivorkstelen verkrijgbaar bij Agradi. Deze zijn met of zonder handvat op het einde van de steel.

Wanneer je opzoek bent naar een bijpassende mestvork, klik dan hier!