Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

De mooiste collecties shop je hier >

De mooiste collecties shop je hier >

Melk Handschoenen

Melkkrukken koop je ook online gemakkelijk bij Agradi.nl! Een speciale kruk voor het melken van je dieren kan een zeer handige uitkomst zijn voor het zware werk. Deze krukken hebben over het algemeen een stalen veer als poot, waardoor je de kruk ook op ongelijke ondergrond kunt gebruiken. Een melkkrukje is een item wat zeker erg handig is om te hebben als melkbenodigdheid. Het populairste merk voor melkkrukken is het merk Kerbl. Wanneer je zoekt naar een specifiek merk voor melkkrukken, kun je terecht in de Merkenshop van Agradi.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Melkhandschoen Poedervrij
  vanaf € 31,26 -15%

  Melkhandschoen Poedervrij

  (9)
 2. Nieuw
  Latex Handschoen Gepoederd 100 Stuks
  € 17,95

  Latex Handschoen Gepoederd 100 Stuks

  (0)
 3. Sale
  Kerbl Armbeschermers Oxford
  € 10,99 € 9,34 -15%

  Kerbl Armbeschermers Oxford

  (13)
 4. Sale
  Maxi Milking Gloves
  € 19,50 € 16,57 -15%

  Maxi Milking Gloves

  (2)
 5. Sale
  Kerbl Bouffant Cap Blauw
  € 5,99 € 5,39 -10%

  Kerbl Bouffant Cap Blauw

  (0)
 6. Nieuw
  Maxi Milking Gloves Dura
  € 22,50

  Maxi Milking Gloves Dura

  (0)
 7. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Het melken van dieren is een zeer zware bezigheid en daardoor ook een aanslag op je rug. Om jezelf de beste houding te geven tijdens het melken, is een melkkruk de uitkomst. De melkkruk van Kerbl heeft een riempje aan de kruk, waarmee je de kruk gemakkelijk aan je middel kunt vastbinden. Hierdoor kun je rondlopen met je handen vrij of jezelf verplaatsen zonder meerdere keren op en neer te lopen. De riem die bevestigd is aan de kruk is verstelbaar, waardoor iedereen de kruk om zijn middel kan binden.

De melkkruk heeft niet alleen als functie het zitten tijdens het melken, maar kan ook zeer goed gebruikt worden voor overige werkzaamheden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het plukken van laaghangend fruit, ook dit is fysiek zwaar werk en kan rugpijn opleveren. Het gebruik van een kruk kan hiervoor ook heel handig zijn. Door de stalen veer als poot, kun je de kruk prima op ongelijke ondergrond gebruik. De kruk zal hierdoor minder wiebelen en stevig zitten dan een simpele kruk op vier poten. Daarnaast is de riem aan de kruk zeer handig om jezelf te verplaatsen. Naast de multifunctionele melkkruk van Kerbl bestaan er natuurlijk ook nog de simpele houten krukjes met vier poten. Deze zijn gemaakt van oerdegelijk hout en gaan dus zeer lang mee. De kwaliteit is goed en zeer stevig, waardoor je goed kan zitten op deze krukjes.

Voor het melken heb je natuurlijk nog veel meer benodigdheden nodig, enkel een melkkruk is niet genoeg. Om jezelf tegen viezigheid en nattigheid te beschermen, maak je gebruik van een melkschort, melkhandschoenen en eventueel een melkmouw. Een bijkomend voordeel van deze producten is dat het ook nog eens goed voor de hygiëne van jezelf en de dieren is!

Kortom, melkkrukken koop je dus ook snel en goedkoop in de webshop van Agradi! Wanneer je opzoek bent naar melkkrukjes in de aanbieding of opruiming, kun je een kijkje nemen op de Sale pagina van Agradi.