Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

Zomer SALE! Tot 20% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Zomer SALE! Tot 20% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Emmers

Emmers voor je melkmachine vind je natuurlijk bij Agradi.nl! In ons grote assortiment aan melkmachinebenodigdheden verkopen wij onder andere melkslangborstels, melkmachine filters en melktestvloeistof. Ook vind je bij ons assortiment verschillende melkmachine emmers die je kan gebruiken voor je melkmachine. Voor het complete aanbod aan melkmachine emmers kan je terecht in onze webshop, en lees voor meer informatie snel verder!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Kerbl Melkemmer Laag 117mm Blauw
  € 89,99 € 76,49 -15%

  Kerbl Melkemmer Laag 117mm Blauw

  (0)
 2. Sale
  Kerbl Melkemmer 143mm Groen
  € 89,99 € 76,49 -15%

  Kerbl Melkemmer 143mm Groen

  (2)
 3. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Melkmachine emmers zijn losse voorwerpen die gebruikt worden bij het opvangen van de melk bij een melkmachine. Deze onderdelen zijn nodig om de melkmachine goed te laten werken en daarnaast zorgt het ervoor dat de melk van hoogwaardige kwaliteit is en blijft. Hierbij is het belangrijk dat je de goede soort melkemmer kiest die bij jouw melkmachine past, er is namelijk veel keus. Emmers voor melkmachines zijn verkrijgbaar in verschillende soorten.

Melkmachine emmers worden gebruikt bij het melken van onder andere runderen, maar er zijn ook speciale melkmachine emmers voor andere diersoorten. Een melkmachine emmer is gemaakt om bij de kleinere melksystemen de melk op te vangen. Ook kan de melkemmer gebruikt worden om te meten hoeveel melk de koe heeft gegeven en kan de emmer als klein transportatiemiddel dienen. De emmer wordt afgesloten met een deksel waaraan melkslangen kunnen worden aangesloten.

De melkmachine emmers zijn in verschillende maten te verkrijgen. Zo zit er bijvoorbeeld een verschil in de inhoud van het emmer. Verder zijn de melkmachine emmers in verschillende soorten materialen te verkrijgen. De melkemmers die je het meest voorbij ziet komen zijn de kunststoffen emmers. Deze zijn niet zwaar om te tillen en gaan lang mee. Verder hebben we ook melkmachine emmers van roestvrijstaal. De inhoudsmaten liggen over het algemeen rond de 30 liter.

Melkmachine emmers verkopen we in een aantal verschillende merken. Zo hebben we bijvoorbeeld de merken Kerbl en Nedlac. Het is afhankelijk van je type melkmachine welke emmers er nodig zijn. Ook hebben wij losse deksels voor melkemmers.