Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Agradi, de beste webwinkel van Nederland? Stem hier >

Agradi, de beste webwinkel van Nederland? Stem hier >

Veeborstels

Veeborstels voor het rundvee koop je online bij Agradi.nl!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Kerbl Roskam Van Staal Ovaal
  € 4,79 € 4,31 -10%

  Kerbl Roskam Van Staal Ovaal

  (0)
 2. Sale
  Kerbl Rosborstel voor Runderen
  € 4,69 € 4,22 -10%

  Kerbl Rosborstel voor Runderen

  (0)
 3. Veeborstel compl.+ huidverzorger 1st
  € 247,50

  Veeborstel compl.+ huidverzorger 1st

  (0)
 4. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Wij bieden een groot assortiment aan veeborstels voor onder andere koeien. Agradi verkoopt zowel borstels die aan de muur gemonteerd kunnen worden als koeborstels die je zelf kunt hanteren. De veeborstels zijn zeer geschikt voor melkvee en vleesvee, maar ook voor jongvee en andere dieren kunnen de borstels ingezet worden. De top kwaliteit borstels van de merken Kerbl en Patura vind je bij Agradi.nl voor de scherpste prijs. In onze Merkenshop kun je zoeken naar een bepaald merk in ons assortiment.

Opgedroogd vuil of stof in de vacht kan gaan irriteren. Dieren zullen zich op allerlei manieren proberen te krabben, onder andere door te schuren aan hun omgeving. Dit kan niet alleen schade aan de omheining opleveren, maar ook aan de dieren zelf. Het plaatsen van een borstel is dan ook een gemakkelijke stap om dit te voorkomen. Naast stof en vuil verwijderen de borstels ook veel parasieten van de huid.

Naast gezondheid, zorgt het borstelen van vee ook voor een verbetering in het welzijn. Borstelen stimuleert de huid, waardoor deze beter doorbloed wordt. De stofwisseling zal verbeteren, waardoor verwondingen beter helen en de melkgift verhoogd wordt.

Agradi verkoopt twee soorten borstels om vast te plaatsen in de stal. Borstels die roteren door middel van een motortje en vaste borstels waar het dier onderdoor kan lopen en zelf aan kan schuren. Ook verkoopt Agradi.nl borstels om de dieren zelf mee te borstelen voor bijvoorbeeld tentoonstellingen of als activiteit voor bezoekers.

De roterende borstels draaien automatisch zodra de koe zich er tegenaan schuurt en borstelen het dier door rond te draaien. De koe wordt zo vol automatisch geborsteld. Hoewel dit type borstels vrij duur is in de eerste aanschaf, zijn ze heel geschikt voor gebruik in een groepshuisvesting. De borstels gaan erg lang mee en kunnen wanneer nodig makkelijk vervangen worden.

De vaste veeborstels bestaan uit twee grote borstels, in een hoek van elkaar gemonteerd. De bovenste borstel heeft een veer, zodat verschillende groottes dieren er gebruik van kunnen maken. Het dier loopt er eenvoudig weg onderdoor om zichzelf te borstelen. Deze borstels zijn goedkoop in de aanschaf en makkelijk te vervangen als ze versleten zijn.

Op bijna alle producten in het assortiment Rundvee benodigdheden zijn de stickerkortingen van Agradi.nl van toepassing. Rundvee artikelen in de uitverkoop vindt je op onze Sale pagina. Voor verdere verzorging van de gezondheid, kun je terecht in de categorie Rundveedrogist. Samengevat vind je alle benodigdheden voor het verzorgen van vee gemakkelijk en voordelig bij Agradi.nl.