Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

De mooiste collecties shop je hier >

De mooiste collecties shop je hier >

Uierpapier

Uierpapier koop je voordelig in de webshop van Agradi. Om de hygiëne van de spenen van je dieren te bewaren, maak je gebruik van uierpapier. Dit is papier wat speciaal ontwikkeld is om de uiers van dieren schoon te maken. Door het gebruik van uierpapier verklein je de kans op besmetting of infecties van de spenen. Bekende merken voor uierpapier zijn Kerbl en Agrivet. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je terecht in de Merkenshop van Agradi.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Uierdoek Universeel - 10st.
  € 18,95 € 16,11 -15%

  Uierdoek Universeel - 10st.

  (3)
 2. Sale
  Dispenser-emmer Voor Vochtig U-papier
  € 6,66 € 5,99 -10%

  Dispenser-emmer Voor Vochtig U-papier

  (1)
 3. Sale
  Kerbl Uierpapier Euro-farm Per Pak
  € 5,19 € 4,41 -15%

  Kerbl Uierpapier Euro-farm Per Pak

  (3)
 4. Kerbl Riemtas voor Uierpapier
  € 17,99

  Kerbl Riemtas voor Uierpapier

  (0)
 5. Uierdoek extra 10st.
  € 21,50

  Uierdoek extra 10st.

  (0)
 6. Kerbl Verzamelzak voor Euerpapier
  € 6,99

  Kerbl Verzamelzak voor Euerpapier

  (0)
 7. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Uierpapier is een papiersoort die speciaal ontwikkeld is om de uier schoon te maken. Het papier is zeer sterk, waardoor het zelfs niet scheurt als het nat is. Daarnaast is het papier zeer absorberend en ook nog eens heel zacht. Hierdoor is het dus geschikt om te gebruiken voor uiers. Naast gewoon uierpapier bestaat er ook vochtig uierpapier. Dit papier kun je gemakkelijk in een dispenser doen, waardoor je snel een stukje papier kan pakken.

Een goede soort uierpapier is zacht van materiaal, waardoor het niet schuurt over de uiers tijdens het gebruik. Het papier neemt vocht goed op, waardoor je gemakkelijk de melk van de uier kunt vegen. Daarnaast heeft het papier een stimulerende werking op de uiers, de melkproductie wordt beter en de melktijd wordt hierdoor verkort. Naast de stimulerende werking, is het gebruik van uierpapier zeer belangrijk voor de hygiëne. De uier van de melkdieren moet zeer goed gereinigd worden om eventuele infecties zoals mastitis te voorkomen.

Uierpapier is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zoals verschillende diktes of grootte van een rol. Er bestaan grote rollen met uierpapier wat je gemakkelijk zelf kunt afscheuren, maar er bestaan ook emmers met uierpapier waar je snel een velletje papier uit kunt trekken. Deze velletjes papier hebben vaak een afmeting van circa 20 centimeter bij 20 tot 30 centimeter. Een grote rol uierpapier kan zeer handig zijn in combinatie met een rolhouder, waarbij je de rol snel in de houder plaatst en makkelijk een stuk papier kan afscheuren. Een andere mogelijkheid is het gebruik van uierdoeken, deze zijn herbruikbaar doordat je ze kunt wassen.

Kortom, uierpapier koop je dus in de webshop van Agradi.nl! Met het ruime assortiment aan uierpapier is er voor iedereen een geschikte soort papier te vinden. Een goede voorraad papier mag zeker niet ontbreken bij je melkbenodigdheden. Wanneer je opzoek bent naar uierpapier in de aanbieding, kun je een kijkje nemen op de Sale pagina van Agradi.