• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Rattenhuizen

  1. Sale
    € 9,99 € 8,49 -15%
    Ebi Pet Bedding Kl.dieren Cellul.fib(back2nature) 10ltr
    (3)
Aantal per pagina:
20 100

Huisvesting van ratten

Een goede huisvesting voor jouw rat is van belang om jouw rat het optimale comfort en gevoel van veiligheid te geven. Door jouw rat een rattenhuis te geven zal het diertje zich snel thuis voelen en zijn rattenhuis als zijn eigen territorium gaan beschouwen. Een rattenhuis is voor een rat een plek om tot rust te komen en zijn dagelijkse behoeftes uit te kunnen voeren. In de webshop van Agradi vind je alle soorten rattenhuizen zodat jouw rat altijd de perfecte huisvesting zal hebben. De categorie rattenhuizen wordt opgedeeld in twee verschillende soorten huisvestingen voor ratten die wij verkopen. 

Ratten kooien

Ratten kooien zijn absoluut nodig wanneer jij een rat als huisdier hebt. Je rat zal zich snel thuis voelen in één van de vele soorten ratten kooien die wij bij Agradi verkopen. Deze rattenhuizen zijn de perfecte huisvesting voor jouw rat!

Kooiaccessoires

Kooiaccessoires voor ratten zijn ideaal voor het vermaak van jouw rat. Zo verkopen wij frettenballen en hamsterballen die makkelijk te gebruiken zijn om jouw rat in te laten spelen.

Kortom, In de webshop van vind je alle soorten rattenhuizen zodat jouw rat altijd de perfecte huisvesting zal hebben. Bij Agradi hebben wij een stickerkorting waarmee je groot voordeel hebt op vele artikelen in onze afdeling voor Huisdieren, zo vind je ook in de categorie rattenhuizen vele producten met de stickerkorting. Voor nog meer kortingen kun je voor rattenhuizen welke in de uitverkoop/opruiming zijn terecht op onze Sale pagina. Voor het verzorgen van de gezondheid van jouw ratten kun je terecht bij onze Knaagdierendrogist. Wacht niet langer en koop hier jouw rattenhuizen voor de scherpste prijs op Agradi.nl!