Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Apotheek

Op zoek naar een uitgebreide apotheek voor jouw knaagdier? Zoek dan niet verder en bekijk snel ons brede assortiment! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Beaphar Multi-Vit Konijnen en Knaagdieren + Vit.C 20ml
€ 7,15

Beaphar Multi-Vit Konijnen en Knaagdieren + Vit.C 20ml

(6)
Beaphar Vitamine B complex 50ml
€ 9,75

Beaphar Vitamine B complex 50ml

(10)
Pawise Borstelset
€ 8,25

Pawise Borstelset

(0)
Frama Best For Pets Vitamine C Poeder
Vanaf€ 14,46-3%

Frama Best For Pets Vitamine C Poeder

(4)
Beaphar Vitamine C Tabletten Cavia 180 Stuks
€ 8,35

Beaphar Vitamine C Tabletten Cavia 180 Stuks

(18)
Excellent Maden Weg tegen Myiasis 150 ml
€ 12,95

Excellent Maden Weg tegen Myiasis 150 ml

(1)
Beaphar Care+ Badzand 2ltr
€ 6,25

Beaphar Care+ Badzand 2ltr

(3)

Populaire merken

Aantal per pagina:

Dit assortiment bestaat uit antiparasiet, huid- en vachtverzorging, orgaanondersteuning, spijsvertering ondersteuning en vitaminen. De producten zijn allemaal speciaal voor knaagdieren gemaakt en bedoeld om de gezondheid te bevorderen.

Antiparasiet kan gebruikt worden tegen wormen, luizen, mijten en maden. Om wormen, luizen en mijten tegen te gaan kan er gebruik gemaakt worden van pipetjes die je op het knaagdier aanbrengt. Deze werken als bestrijdingsmiddel via de huid. Om maden weg te houden kan er gebruik worden gemaakt van anti-myiasis sprays. Deze sprays spuit je op de huid van het konijn om de eitjes en larven van gele bromvliegen te bestrijden. Populaire merken zijn Beaphar en Excellent.

Huid- en vachtverzorging is heel belangrijk voor knaagdieren. Wij hebben producten tegen schimmel, schurft, maden, shampoo en verwondingen. Voor verwondingen hebben we honingzalf. Deze zalf stimuleert de genezing van de huid. Voor schimmel en schurft hebben we sprays die de schimmel en schurft bestrijden. Populaire merken zijn Beaphar, Sparrow en Frama.

Orgaan ondersteuning ondersteunt de inwendige organen van je knaagdier. Wij hebben orgaan ondersteuning voor nieren, urineweg en longen. Ook hebben we producten tegen schijnzwangerschap en extreme geslachtsdrift. Populaire merken zijn PUUR Natuur, Sensipharm Supplementen en cdVet Dierenverzorging.

Spijsvertering ondersteuning zijn producten die de darmen ondersteunen met de spijsvertering. Er zijn producten die gevoerd kunnen worden en het spijsverteringsstelsel reinigen. Ook zijn er producten die de voeropname ondersteunen. Als laatste zijn er brokken voor een goede darmhygiëne. Populaire merken zijn Excellent, Verm-X en cdVet.

Vitaminen zorgen voor verschillende processen in het lichaam. Wanneer er een tekort is aan vitamines, kunnen deze lichaamsprocessen niet meer plaatsvinden. Het is dus van belang dat het knaagdier altijd voldoende vitamines tot zijn beschikking heeft. In ons brede assortiment hebben we vitamine C, multivitaminen, druivensuiker en speciale vitamine voor cavia's. Populaire merken zijn Beaphar, Diafarm en Frama.

Naast onze apotheek hebben wij ook speelgoed, tuigjes, voeding, verzorgingsproducten en huisvestingsproducten voor knaagdieren.