Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

Hokken en Kooien

Bekijk hier alle hokken en kooien voor jouw knaagdier bij Agradi!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    Kerbl Konijnenkooi Baldo Flat
    € 51,99 € 43,69 -16%

    Kerbl Konijnenkooi Baldo Flat

    (1)
  2. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Verschillende soorten hokken en kooien

Voor hokken en kooien hebben we in ons assortiment keuze uit binnen- en buitenhokken. Deze kooien hebben verschillende groottes en kunnen afhankelijk van de grootte meerdere dieren huisvesten. De meeste hokken zijn gemaakt van hout met metalen roosters. Sommige binnenkooien hebben een basis van plastic, hierdoor zijn deze makkelijk schoon te maken. Bij diverse andere kooien zit een uitschuifbare lade waardoor het schoonmaken vergemakkelijkt wordt. Bij veel konijnen kooien zit een aangebouwde ren, zodat het konijn voldoende ruimte heeft om rond te rennen. We hebben ook diverse stukken die voor extra ruimte aan de kooi bevestigd kunnen worden. Voor complete rennen en accessoires kun je een kijkje nemen bij rennen.

Kooireiniger

Het is belangrijk om regelmatig het hok van jouw knaagdier goed schoon te maken, om zo ziektes en parasieten te voorkomen. Aangezien knaagdieren gevoelige dieren zijn is het belangrijk om dit met schoonmaakmiddel te doen wat niet giftig is. Daarom hebben wij kooireiniger welke geen giftige stoffen voor jouw huisdier achterlaat. De kooireiniger is verkrijgbaar in verschillende geuren zoals citroen en lavendel. Hierdoor ruikt het hok weer heerlijk fris!

Kijk voor andere producten voor de huisvesting van jouw knaagdier bij bodembedekking, huisjes, nestmaterialen, rennen, toiletten en voer- en drinkbakken. Wil je graag weten wat er in de aanbieding is? Kijk dan op de sale en/of outlet pagina.