Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Rennen

Konijnenrennen koop je bij Agradi.nl! Konijnen zijn echte buitendieren, en daarom is het fijn als wanneer je een tuin hebt, dat je konijn in het voorjaar lekker naar buiten kan. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Kerbl Zonnedoek Net
€ 11,99

Kerbl Zonnedoek Net

(4)
Kerbl Los Net/ Zonnedak voor Artikel 6050260
€ 10,99

Kerbl Los Net/ Zonnedak voor Artikel 6050260

(1)
Agradi's keuze
Kerbl Konijnenren Anti-Uitbraak
€ 149,00€ 148,99

Kerbl Konijnenren Anti-Uitbraak

(11)
Kerbl Konijnenuitloop
€ 32,99

Kerbl Konijnenuitloop

(17)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

Daarom heeft Agradi konijnenrennen voor je! Dit zijn hekwerken van circa een halve meter hoogte waarin je konijn vrij kan lopen op bijvoorbeeld een grasveldje.  Hierdoor is het voor je konijn net alsof het de vrije natuur is. De konijnenren is meestal van ijzer, en heeft in de hoeken speciale prikpennen die je in de grond kan steken. Agradi verkoopt een aantal soorten dus kijk gauw verder welke konijnenren het best bij jouw en je konijn past!

Agradi heeft naast konijnenkooien ook konijnenrennen van verschillende formaten en heeft daarnaast ook veel attributen waarmee je de konijnenren kan aankleden. Hierdoor heeft je konijn een prettige leefomgeving, waarin het aan alle behoeften wordt voorzien. Naast konijnenrennen heeft Agradi natuurlijk ook konijnenkooien die je in huis kan zetten voor wanneer het weer het niet toelaat om naar buiten te gaan. Bekende merken in deze categorie zijn Kerbl en Beeztees.

De konijnenrennen zijn hoog genoeg zodat uw konijn er niet uit kan springen, maar er zijn altijd uitzonderingen die het wel lukt. Daarom heeft Agradi speciale netten die je over de konijnenren kan spannen, zodat je konijn veilig in de ren blijft zitten. Daarnaast zijn er ook afdeknetten die er ook op zijn gemaakt om je konijn tegen de zon te beschermen, zodat je konijn ook met warm en zonnig weer gewoon naar buiten kan!

Agradi biedt daarnaast divers speelgoed voor je konijn zoals ballen, knaagmateriaal en tunnels. Zo hoeft je konijn zich nooit te vervelen en voelt je konijn zich goed.

Heb je een konijn met een lange vacht en raakt deze snel in de knoop, dan heeft Agradi ook diverse producten om de vacht van je konijn optimaal te verzorgen. Zo heeft Agradi borstels en kammen voor je konijn, om de vacht mooi en zonder klitten te houden. Daarnaast heeft de webshop ook allerlei huidproducten voor je konijn in de Knaagdierendrogist. Hier zijn producten waarmee je bijvoorbeeld je konijn kan beschermen tegen parasieten.

Dus al je benodigde spullen voor je konijn, zoals een konijnenren, konijnsenspeeltjes en verzorgingsproducten shop je voordelig bij Agradi.nl. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de handige stickerkorting op veel producten voor je konijn. Neem snel een kijkje in ons assortiment!