Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Hondenkammen

Hondenkammen bestel je online bij Agradi. Ook in deze categorie heb je vele keuze tussen kammen voor verschillende soorten vachten en tussen merken. Zo hebben wij Beeztees, Mikkie en Adori.  Als je op zoek bent naar een ander specifiek merk, kun je ook een kijkje nemen op de Merkenpagina. Hier vindt je alle merken die wij in assortiment hebben.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Vlooienkam met Handvat
  € 2,99 € 1,99 -33%

  Vlooienkam met Handvat

  (19)
 2. Sale
  Kerbl Uitdunkam
  vanaf € 9,34 -15%

  Kerbl Uitdunkam

  (21)
 3. Sale
  Kerbl Klittenkam Dubbel 15x9cm
  € 9,99 € 8,99 -10%

  Kerbl Klittenkam Dubbel 15x9cm

  (2)
 4. Sale
  Beeztees Nylon Netenkam Wit
  € 0,99 € 0,89 -10%

  Beeztees Nylon Netenkam Wit

  (8)
 5. Sale
  Kerbl Onderwolkam 21cm
  € 5,99 € 5,09 -15%

  Kerbl Onderwolkam 21cm

  (5)
 6. Sale
  Oster Premium Kam
  € 12,99 € 11,69 -10%

  Oster Premium Kam

  (4)
 7. Sale
  Profur Roskam Dubbel Breed
  € 12,49 € 11,24 -10%

  Profur Roskam Dubbel Breed

  (3)
 8. Sale
  Profur Vlooienkam Bruin
  € 8,19 € 7,37 -10%

  Profur Vlooienkam Bruin

  (6)

Populaire merken

 1. Sale
  Duvo+ Bamboo Anti-klit Hark 16 Pinnen
  € 9,93 € 8,94 -10%

  Duvo+ Bamboo Anti-klit Hark 16 Pinnen

  (0)
 2. Sale
  Duvo+ Bamboe Harkje 31 Pinnen 17x10cm
  € 6,49 € 5,84 -10%

  Duvo+ Bamboe Harkje 31 Pinnen 17x10cm

  (0)
 3. Sale
  Agradi KingKomb
  € 24,50 € 20,82 -15%

  Agradi KingKomb

  (0)
 4. Sale
  Oster Vachtkam Kam
  € 24,99 € 22,49 -10%

  Oster Vachtkam Kam

  (2)
Aantal per pagina:
22 94

Agradi helpt jou bij het kammen van jouw hond. Een hond kan helaas niet zijn vacht zelf optimaal verzorgen en heeft daarom de hulp van zijn baasje nodig. Hoe vaak je jouw vriend moet kammen, hangt heel erg af van de vacht. Kortharige en gladde vachten hebben minder verzorging nodig dan langharige en ruwharige hondenrassen. Het kan voorkomen dat in de hondenvacht klitten ontstaan. Dit is in sommige gevallen een teken van te weinig verzorging. Wil je deze er makkelijk uithalen, neem dan een kijkje bij de antiklit voor honden. Het kammen van jouw hond moet met een gepaste hondenkam, zodat er geen schade aan de vacht wordt toegebracht.

Soorten hondenkammen

In ons assortiment vindt je verschillende soorten hondenkammen. Deze zijn allemaal bedoeld voor het kammen van de vacht van de hond. Let hierbij op dat je niet te vaak tegen de huid van hond aan komt. Dit kan namelijk zorgen voor huidirritaties. In de Hondendrogist vindt je hier middeltjes voor onder huidverzorging voor honden.

Een grove, middelfijne of fijne kam

Een grove hondenkam heeft lange tanden waardoor het geschikt is voor langharige honden. Deze is dan ook geschikt voor het ontklitten van de vacht. Een middelfijne of fijne kam voor honden is meer geschikt voor het ontwarren van vachten en niet zozeer het verwijderen van klitten.

Vlooienkam of Klittenkam

Klittenkammen hebben tanden die heel dicht langs elkaar staan, zodat het ontklitten makkelijker wort. Ook kunnen deze daardoor gebruikt worden voor het vangen en verwijderen van vlooien. Bij sommige varianten zit er ook een mesje tussen de tanden, zodat je door de klitten heen kan snijden. Hierbij moet je natuurlijk wel uitkijken voor de huid van jouw hond.

Herdershaken

Herdershaken zijn hondenkammen die er uit zien als een hark. Dit soort kam is handig om losse haren uit de ondervacht te halen. Om deze reden zijn deze kammen zeer geschikt voor honden met veel lang haar en die een ondervacht hebben, zoals bij herdershonden.

Furminator

Furminator is een merk met eigen bedachte kammen en andere gereedschappen en middeltjes om de vacht van jouw hond te verzorgen. Deze soort kammen zijn voornamelijk geschikt voor honden die een dikke ondervacht hebben met kort haar of halflang haar. Hierbij kun je denken aan Golden Retrievers. Net zoals de herdershaken kamt de Furminator losse haren uit de ondervacht. Het wordt aangeraden deze kam niet te gebruiken tijdens de ruiperiode. Deze kam kan er dan levende haren tussenuit trekken en dit zorgt ervoor dat het ruien wordt gestimuleerd. Dit kan het gevolg hebben dat de hond het hele jaar veel haar verliest.

Ook hebben wij hondenborstels in ons assortiment om de vacht van jouw hond optimaal te verzorgen. Ook hebben wij een Hondengezondheidswijzer met informatie over bepaalde ziektes bij honden, maar bijvoorbeeld ook over luizen. In de categorie Hondenverzorging zit op veel artikelen stickerkorting, waardoor je deze goedkoop kunt bestellen. Voor het verzorgen van de gezondheid van jouw hond, kun je terecht in onze Hondendrogist.  Ten slotte kun je voor hondenartikelen in de uitverkoop, terecht op onze Sale pagina.