Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

Training

In deze productcategorie vind je allerlei verschillende artikelen om je hond te trainen.

Het is belangrijk om je hond goed af te richtten, omdat je anders een opstandige hond krijgt, en dit vindt niemand leuk. Het is fijn als jouw hond luistert wanneer je met hem wandelt, zodat jouw hond bijvoorbeeld niet aan zijn riem trekt. Of wanneer jouw hond meteen begint te blaffen wanneer hij iets ziet of hoort. Daarom is het van belang dat je van jongs af aan je hond goed traint. Naast een hondentrainingscursus zijn er verschillende alternatieven om zelf je hond thuis te trainen.

Zo hebben we honden clickers in het assortiment opgenomen. Dit goedkope middel om je hond te trainen is erg populair onder hondenbezitters. Je gebruikt een honden clicker om nieuw gedrag aan te leren bij je hond. Om je hond te trainen met een clicker heb je wel hondenvoer of hondensnacks nodig. Een click gaat namelijk altijd gepaard met een beloning in de vorm van iets eetbaars. Aangezien jouw hond de click moet gaan associëren met iets lekkers. Wil je jouw hond trainen met een fluitje? Dat kan! Hondenfluitjes zijn in allerlei verschillende frequenties verkrijgbaar. De frequenties die afgegeven worden door hondenfluitjes zijn allemaal heel hoog. Dus met behulp van een fluitje kun je een ultrasone hondentraining geven. Het lijkt erg op een honden clicker, echter gaat een fluit gaat veel harder en hoort de hond het dus over een grotere afstand. De meeste mensen die een hondenfluit gebruiken, gebruiken deze alleen om de hond bij zich te roepen. Maar het is mogelijk om de fluit voor meerdere commando’s te gebruiken. Van belang is wel dat de commando’s duidelijk van elkaar te onderscheiden zijn. Anders ontstaat er verwarring bij de hond en voert hij de verkeerde commando’s uit.

Heb je ook zo’n last van je puppy die overal in het huis zijn behoefte doet? Het is natuurlijk niet fijn om thuis te komen en je ziet dat heel het huis onder de urine en/of uitwerpselen zit. Dit zorgt voor nare geurtjes in je huis. Dan is het tijd om puppy pads aan te schaffen. Deze pads zijn ideaal om je hond te trainen om op de gewenste plek in huis te laten poepen of plassen. Tevens hebben ze een absorberende werking waardoor urine wordt opgenomen waardoor het niet onaangenaam gaat ruiken in je huis. Als je optimaal resultaat wilt dan adviseren wij je om Beaphar Puppy Trainer druppels te gebruiken in combinatie met de puppy trainingspads. Door je pup eraan te laten snuffelen, leer je jouw pup waar hij zijn behoefte mag doen.

In deze productcategorie vind je ook nog verschillende trainingsbanden. Het gaat hier vooral om onzichtbare omheining. Dit is ideaal als jouw hond graag buiten de tuin of erf aan de wandel gaat. Je graaft dan de draad in of je legt hem in de tuin. Vervolgens doe je de hond een halsband om en wanneer de hond zich buiten de draad begeeft wordt hij gecorrigeerd door middel van een elektrostatische prikkeling. Na een aantal keer zal de hond het leren en zal deze niet verder gaan dan de aangegeven grens. Sommige honden raken gestrest en in paniek wanneer ze alleen zijn. Dan kunnen ze gaan blaffen Dit kan tot veel irritatie leiden in je directe omgeving. Daarom hebben we speciale kastjes, die een ultrasoon afgeven wanneer je hond blaft. Het ultrasone geluid is niet hoorbaar voor de meeste mensen. Wanneer de hond het verband heeft gelegd tussen het geluid en de blaf zal hij het vlug afleren. Als je van het blaffen van je hond af wilt kun je beter bij anti blafbanden kijken.

Ook hebben wij een Hondengezondheidswijzer, met informatie bijvoorbeeld over de aanschaf van een hond. Wanneer je aan het zoeken bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen op onze Merkenpagina. Tenslotte kun je voor hondenartikelen in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze Salepagina. Tot ziens, op Agradi.nl!