Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Speelgoed

In deze productcategorie vind je verschillende soorten hondenspeelgoed in alle kleuren, maten en vormen! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Chuckit Ultra Tug
Vanaf€ 7,99-18%

Chuckit Ultra Tug

(15)
Sale
Flostouw van katoen
Vanaf€ 0,99-50%

Flostouw van katoen

(42)
Outlet
Elanco Bijtkoord Groen/Wit
€ 8,99€ 6,74-25%

Elanco Bijtkoord Groen/Wit

(0)
Sale
Dog Comets Bal Stardust Roze
Vanaf€ 4,99-5%

Dog Comets Bal Stardust Roze

(0)
Sale
Chuckit Ultra Squeaker Ball
Vanaf€ 4,41-23%

Chuckit Ultra Squeaker Ball

(5)
Kerbl Ring Natuurrubber Ca. 9cm
€ 3,89

Kerbl Ring Natuurrubber Ca. 9cm

(7)
Sale
Chuckit Ultra Fetch Stick 28cm
€ 9,94€ 7,99-20%

Chuckit Ultra Fetch Stick 28cm

(3)
Sale
Kerbl Rubber Ring Ca. 15cm
€ 8,49€ 6,99-18%

Kerbl Rubber Ring Ca. 15cm

(7)
Sale
Chuckit Ultra Ball 1-Pack
Vanaf€ 6,38-15%

Chuckit Ultra Ball 1-Pack

(28)
Sale
Kerbl Dummy aan Touw 5x32cm
€ 6,79€ 5,99-12%

Kerbl Dummy aan Touw 5x32cm

(0)

Populaire merken

Aantal per pagina:

Met hondenspeelgoed houdt je hond bezig het is tevens goed voor de ontwikkeling. Het hangt ook van de leeftijd van je hond af wat voor speelgoed je aan moet schaffen , want bijvoorbeeld een pup is speelser als een volwassen hond. Het speelgoed dat hier te vinden is geschikt voor elke portemonnee. We hebben zowel duur als goedkoop hondenspeelgoed, maar ook staan er wel eens hondenspeeltjes op de sale pagina.

Iedere hond vind het leuk om achter een bal aan te rennen, op te halen en terug te komen brengen. Keer op keer kun je die bal maar blijven gooien, totdat je hond moe is. Als hij überhaupt eerder moe wordt dan het baasje. Vandaar dat we een groot aantal hondenballen in ons assortiment opgenomen hebben. We hebben de gewone ‘tennisbal’ voor je hond. Ook zijn er extra stevige tennisballen beschikbaar. Deze zijn duurzamer en gaan langer mee. Als je een echte stevige speelbal voor je hond zoekt, adviseren we een rubberen bal te nemen.

Zo hebben we ook denkspeelgoed voor honden. Deze zijn erg leuk voor je hond, en is het tevens educatief hondenspeelgoed. Zo daag je hem uit om te denken en vervolgens wordt hij beloond met een snoepje of koekje. Het is belangrijk om je hond bezig te houden, net zoals mensen vindt een hond het fijn om bezig te zijn. Dus een honden denkspel houdt jouw hond bezig. Zo gaat hij niet uit verveling aan bijvoorbeeld de meubels kauwen.

Om jouw hond te trainen hebben we ook een productcategorie dummy’s in het leven geroepen. Dit hondenspeelgoed is ideaal om je hond te trainen. Geschikt om bijvoorbeeld je hond te leren apporteren. Het bevordert ook de aandacht en gehoorzaamheid van je hond. Een goede training is cruciaal voor de opvoeding van je hond. Zorg er daarom voor dat je de juiste spullen in huis hebt.

Er zijn diverse flostouwen voor honden beschikbaar. We hebben grote, kleine, dikke en dunne flostouwen in ons assortiment opgenomen. Naast de ‘gewone’ touwen hebben we ook een aantal varianten beschikbaar. Zo is er te kiezen uit honden flostouwen met een bal, eend of ander speeltje. Ook zijn er wat kleinere te bestellen, speciaal voor de pup. De meeste honden flostouwen zijn wat langer of in een 8-vorm geknoopt. Zo kun je samen met je hond spelen met het flostouw. Dankzij het flostouw kan hij zich lekker uitleven, tevens is het bijten goed voor de tanden. Je moet wel opletten wanneer je hond met flostouwen speelt. Wanneer je hond deze kapot scheurt en opeet kan het voor verstoppingen zorgen.

Ook zijn er genoeg kauwspeeltjes terug te vinden in deze productcategorie. Ideaal voor wanneer jouw hond zich verveelt. Door het gebruik van honden kauwspeeltjes worden ook het tandvlees en het gebit sterker en gezonder. Hier vind je ook het grootste gedeelte hondenspeelgoed van het merk Kong. Dit merk is bekend bij de meest hondenbezitters. Ze staan bekend om het stevige speelgoed dat ze maken, dat nagenoeg onverwoestbaar is. Dit is vooral geschikt voor speelse en wilde honden.

Naast de honden kauwspeeltjes zijn ook latex of vinyl speeltjes opgenomen in deze productcategorie. Deze zijn zachter dan de kauwspeeltjes, dus de hond die wat speelser is kun je beter voorzien van een kauwspeelgoed. Ze zijn in vele verschillende formaten en uitvoeringen verkrijgbaar. Zo hebben we de alom bekende hondenspeelgoed latex kip, deze piepen als je er in bijt. Maar ook varkens, schapen en schoenzolen.

Ook wordt er veel speelgoed ontwikkeld gemaakt van pluche. Meestal zijn dit knuffels, uitgevoerd in een dier. Zols een aap, schilpad, eend, vos of octopus. Ze zijn meestal niet voorzien van vulling. Dit is preventief gedaan, voor het geval dat een hond het speeltje kapot bijt. Zo zit je huis niet helemaal onder de vulling. Dat scheelt een hoop opruim werk!